TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Flere spillebrikker i løbene

af | 30. nov 2016 | Nyheder

Det er ønsket om at få større felter i løbene, der er baggrunden for at Charlottenlund Travbane nu vil droppe samarbejdet med Sportssekretariatet og selv lave sine egne løb. Interview med Lundens formand, Anders Hendriksen.

-Baggrunden for vores udmelding tidligere i dag er at vi vil have flere spillebrikker i løbene, siger Anders Hendriksen, formand for Det danske Travselskab, der driver Charlottenlund Travbane.

-Vi føler, at vi med Elsebeth Stausholm og Carsten Bundgaard har gode muligheder for at tiltrække flere udenbyes heste,  især fra Sverige, således at felterne i vore løb bliver større. Og Større felter giver mere spil.

Men var det ikke en diskussion I skulle have taget internt i DTC i stedet for at melde så bombastisk ud?

-Det kan da godt være, men nu er det sket og jeg har bedt om at få sat en debat om Sportssekretariatet på dagsordenen til det næste bestyrelsesmøde i DTC i Billund den 12. december, svarer Anders Hendriksen.

-Vi på Lunden mener, at vores ide med selv at stå for løbsanmeldelser må være værd at prøve – giv os nogle måneder til at gøre forsøget. Så kan vi se, hvordan det er går. Det er jo ikke noget, der kommer til at koste penge, men hvis det går som vi tror, så vil det kunne skabe bedre løb og ekstra indtægter, siger Anders Hendriksen.