TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Flemming Jensen og Juliano Star

af | 19. okt 2014 | Nyheder

Søndagens hovedløb på Skive Trav blev lidt overraskende vundet af Juliano Star-sønnen Nouvelle Pelle med Flemming Jensen.

Flemming jensen har succes med afkom efter billedskønne Juliano Star

Flemming jensen har succes med afkom efter billedskønne Juliano Star

Nouvelle Pelle er for alvor blomstret op hos Flemming Jensen – som flere afkom efter den franske avlshingst Juliano Star har gjort det efter at være sendt i træning hos Ismanden.

Vi tænker her på heste som Huge Star, Keeping Julia og Jetset, der alle er blomstret op efter at være kommet i træning hos Flemming Jensen.

Billedskønne Juliano Star er ikke mindst kendt som fader til Commander Crowe, men har lavet topheste over hele Europa.

Herhjemme kender vi ud over de allerede nævnte også heste som Indian Summer D, Scherzo Brodde, Pigen fra O’Malley m.fl.

Juliano Star, der er født i 1997, udbydes på det danske marked af Ansager og kostede i år 2.000 DKK + 2.150 Euro.

Nouvelle Pelle har sine 11 år til trods i år forbedret sin rekord til 1.10.1, og har flere gange opnået løbet helt frem i den svenske Gulddivision.

For en måned siden vandt Nouvelle Pelle Aalborg Væddeløbsbanes 60 års Jubilæumsløb i 1.11.5a/1600 m med Jeppe Rask i sulkyen.

I dagens hurtigløb i Skive sendte Flemming Jensen Nouvelle Pelle til spids i første sving og styrede herefter løbet.

– Jeg havde ikke troetm atjeg kunne få spids, men da Politiken kunne tage spids fra Magiccarpetride, besluttede jeg mig til at køre fremad, fortalte Flemming Jensen efter sejren.

– Nouvelle Pelle trives faktisk allerbedst i spids – det er ,som om han vokser en klasse, men det er desværre sjældent, at han kommer til at sidde der.

Nouvelle Pelle sejrede i 1.14.4a/2060 m efter en afslutning i 1.09.6/500 m – derbyvinderen Stand and Deliver med Birger Jørgensen leverede et meget fint opløb til andenpladsen, mens Västerbo Paradise tog tredjepladsen foran løbets storfavorit, Magiccarpetride, der ikke virkede så fanden i voldsk, som den har gjort i sine seneste starter i Sverige.