Flemming Jensen i V75-finaler

Når der i eftermiddag afvikles V75-finaler på Sundbyholm Travbane ved Eskilstuna, er Flemming Jensen med i to af finale-løbene.

1 Slide so Easy i 5, afdeling og 8 Goods of Norway i 7. afdeling er Flemming Jensens to startheste i hhv. Bronce- og Klass 1-finale-løbene i eftermiddagens V75-løb.

Ingen af de to dansktrænede heste tillægges de helt store vinderchancer.

Flemming Jensen

Slide so Easy er således afkrydset på 8%, hvor løbets favorit 9 Whitehouse Express er en af eftermiddagens største favoritter, idet den er afkrydset på 53%.

Goods of Norway er havnet helt udvendigt på vingen, og er blot afkrydset på 3%.

Det er dog er ret åbent løb, hvor favoritten 6 Tellmeastory blot er afkrydset på 27%.

7 Talassio, der har været storfavorit flere gange, hvor den har skuffet, kan vel være vinderen, hvis den kommer fejlfrit afsted.

Eftermiddagens hovedløb er finalerne i E3-serien.

Hos hopperne er der lagt op til en match mellem 2 Dixi Sisu med Per Nordstrøm og 3 Undine med Ôrjan Kihlström, mens 2 Makethemark med Ulf Ohlsson er den helt store favorit hos hingstene.

Makethemark er ubesejret i år, men nu er det den hidtil hårdeste opgave den stilles på.

Makethemark vil givet får hård modstand fra såvel 3 Police of Truth med Ôrjan Kihlström og 4 Algot Zonett med Robert Bergh, der begge vandt deres forsøg på tider hurtigere end Makethemark hidtil har præsteret ved sine sejre.

Baneprogrammet til eftermiddagens løb på Eskilstuna kan downloades fra dette link – klik her