TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fire på stribe

af | 15. feb 2019 | Nyheder

Fjerde sejr på stribe til Charlie Game. Peter Frandsen “Mr 100 %” på hjemmebanen.

Charlie Game (Chipmate) fortsætter med at imponere og vandt i dag på Jydsk Væddeløbsbane sin fjerde sejr på stribe for René Kjær i tiden 1.15,0a/1800 meter.

Charlie Game. Foto: Ole Hindby

Parret overtog føringen med ca. 1100 meter tilbage og vandt ganske let foran Limbo og Armstrong Laser.

Charlie Game er opdrættet, ejet og trænet af Billund-amatøren Søren Jørgensen, som var tæt på at blive “Mr 100 %” – men det fik Henrik Lønborg sat en stopper for, da han i det efterfølgende løb med Benton Frisco (Lass Drop) henviste Bosse Game med René Kjær til andenpladsen – begge heste fik noteret tiden 1.15,4a/1800 meter og Bosse Game var i øvrigt klart godkendt på andenpladsen efter et løb i dødens de sidste 1100 meter.

For René Kjær blev det kun til denne ene sejr, men med lidt mere held i sprøjten kunne “Nisse” såmænd godt ha’ snuppet fire eller fem sejre!

I eftermiddagens to første løb var han således med med i slutstriden bag hhv. Olga’s Avenue og Cinxia, men begge heste galoperede i løbets afgørende fase – måske var det i begge tilfælde sejren, der glippede.

Foruden andenpladsen med Bosse Game var René Kjær også kort slået til andenpladsen bag Call Me Baunely, der måtte bøje sig for Camble Flame (Hamble Crown) med Peter Frandsen – begge heste fik noteret tiden 1.16,8a/1800 meter.

Peter Frandsen blev til gengæld “Mr 100 %” da han også vandt dagens anden køretur med Peter Visti-trænede Catchy Spring (Trophy Spring) i tiden 1.17,3a/1800 meter.

Catchy Spring. Foto: Ole Hindby