TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Finsk, tysk eller hjemmesejr i Orsi Mangelli?

af | 1. nov 2018 | Nyheder

I eftermiddag køres et af Europas mest berømte travløb, Gran Premio Orsi Mangelli på Vinovo-banen i Torino. Hjemmeholdet er stærkt men udfordres af såvel den tyske derbyvinder Mister F Daag og finske Kriterium vinder Lewis Ale.

Krisen i italiensk travsport har medført, at man har flyttet storløb fra banen i Milano til bl.a. Torino, og i eftermiddag køres såvel Gran Premio Orsi Mangelli for 3-åringer samt Gran Premio delle Nazioni for hurtigklassen.

Det er to løb, der tidligere var tiltrak mange udenlandske heste og kuske, men den lemfældige udbetaling af løbspræmier i Italien, har kølnet interessen.

I Orsi Mangelli er der dog to udenlandske heste, den tyske derbyvinder Mister F Daag (Conway Hall) med Robin Bakker og den finske Kriterium vinder Lewis Ale (Andover Hall)  med Tuomas Korvenoja, der er kommet i samme heat.

Orsi Mangelli afvikles med to indledende heat, hvorfra de fire bedste fra hver går til finalen, der alene er doteret med 396.000 Euro, hvoraf vinderen får 140.760 Euro.

I 1. heat er derbyvinderen Zlatan (Napoleon Bar) med Giampaolo Minnucci favorit, mens staldkammeraten Zidane Grif (Ready Cash) med Alessandro Gocciadoro er favorit i 2. heat.

Gocciadoro, der vandt løbet i fjor, har i alt fem heste med i Orsi Mangelli.

Danske Erik Bondo starter to heste, Zaccaria Bar (Varenne) med Roberto Andreghetti i 1. heat og Zeus Bi (Donato Hanover) med Santo Mollo i 2. heat.

I hoppeafdelingen, der er doteret med 88.000 Euro med 31.280 Euro til vinderen, er der også finsk deltagelse ved Viking Grace (Johnny William) med Riina Rekila.

Igen er det en Gocciadoro-hest, der er i favorittens rolle – her Zealand AS (Donato Hanover) med Rene Legati.

Gocciadoro har i alt fire heste til start i hoppeafdelingen. Erik Bondo sender to heste ud, Zona Da (Varenne) med Roberto Andreghetti og Zia Paolo Jet (Maharajah) med Pietro Gubellini.

I Gran Premio delle Nazioni er der 12 heste til start – Bondo har her Deimos Racing (Quite Easy) med Andreghetti samt Sugar Ray med Santo Mollo til start.

Favorit er Timone Ek (Mr Vic) med Marcello Vecchione – her er førstepræmien på 54.740 Euro.

Og Timone Ek trænes af………Alessandro Gocciadoro, der selv sidder bag Trendy OK ((Varenne).