Femte-pladser til Marc Bæk i Hamburg

Det lykkedes ikke Marc Bæk Nielsen at kvalificere Maxi Cup til finalen i søndagens hovedløb på Bahrenfeld-banen i Hamburg, og i Consolation blev parret nummer her. Her vandt Michael Larsen med Sandsturm.

Det lykkedes for Marc Bæk Nielsen at få Maxi Cup fejlfrit fra start i såvel forsøget som i B-finalen til Schwarzer Steward-Rennen på Bahrenfeld-banen.

I forsøget tog Marc Bæk en meget langsom start og var langt fra startvognen, da starten gik, men det lykkedes altså Aalborg-træneren at få problemhesten fejlfrit afsted.

Efter 300 meter galoperede Maxi Cup imidlertid, og så blev det svært at indfri favoritværdigheden.

Maxi Cup fik ganske vist fat i feltet igen efter at have sat omkring 40 meter til ved galoppen, men den var træt i opløbssvinget og sluttede på en femteplads i 1.16.5 . det gav 200 Euro i præmie, men ikke plads i A-finalen.

April Classic vinder 1. indl. afdeling – Lindhardt nummer tre med Malory

Forsøget vandtes af den skimlede hoppe April Classic (Classic Grand Cru) med Victor Gentz i 1.15.5a/1900 m kort foran Arendelle med Michael Nimczyk og Malory med Christian Lindhardt, begge i 1.15.6.

I Finalen, der var doteret med 20.000 Euro sluttede Malory og Lindhardt uplaceret i 1.15.4a/1900 m. Finalen vandtes af Voyage d’Amour  (Quick Wood) med Mike Lenders i 1.14.8a/1900 m foran Humble Hill med Robin Bakker, der lignede en klar vinder 50 meter fra mål, men pludselig slog den nærmest en knude på sigs elv og Voyage d’Amour gik let forbi til sejr.

Voyage d’Amour vinder finalen i Schwarzer Steward.Rennen, da Humble Hill stopper op kort før mål

Også i Consolation, hvor den samlede præmiesum var på 6.000 Euro fik Marc Bæk Maxi Cup fejlfrit afsted og denne gang var parret bedre med fra start.

Det blev dog til dødens, og ind mod opløbssvinget var kræfterne slut hos Maxi Cup.

I spids kunne Sandsturm (Igor Font) med Michael Nielsen holde hele vejen hjem til sejr i 1.14.8a/1900 mog 3.000 Euro i førstepræmie foran C’est la Vie med Stefan Schoonhoven, i 1.14.9 mens Marimba med Christian Lindhardt besatte tredjepladsen i 1.15.0.. Maxi Cup og Marc Bæk blev nummer fem i 1.15.6 og fik 300 Euro i præmie.

Sandsturm med Michael Nielsen vinder B–finalen i Schwarzer Steward-Rennen. Marimba med Christian Lindhardt nummer tre.

Marc Bæk fik i øvrigt to bøder for ikke at slutte op bag startvognen – begge bøder var på 30 Euro!