TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Favoritaften i Billund

af | Nyheder

Største “overraskelse” på Billund Trav gav et vinderodds på 5,48.

Favoritspillerne havde en god eftermiddag og aften i Billund, hvor Jørgen B. Pedersen sørgede for dagens største vinderodds, da han kørte Tristan B (Imposant Sund) til sejr i amatør- og jockeyløbet i tiden 1.19,2/2520 meter.

FDT-formanden blev i øvrigt “Mr 100 %” da han også fik sejren i dagens afsluttende løb med den tidligere Derbydeltager Nero Toft (Imposant Sund), der blev kørt til sejr af Sabina Gammelgård, som undtagelsesvis var til start i et sulkyløb.

De mange favorit/næstfavoritsejre betød, at der i V4-spillet blot var 106 kroner til rækker med fire rigtige, mens der var næsten “dobbelt op” i V5-spillet, hvor gevinsten blev 220 kr.

Erik tilbage på sporet
Ellers noterede vi en ny sejr til stortalentet Erik (Love You), der med René Kjær i sulkyen sejrede let i tiden 1.16,1/2000 meter foran en tapper Indi di Quattro, der gav storfavoritten en fin match.

Erik, der trænes af Århus-amatøren Karsten Holm, fik dermed revanche for galoppen i seneste start og tog nu sin tredje sejr i fire forsøg.

René Kjær var også på pletten med Hans J. Kristensen-trænede Bobbi Khan (ENS Snapshot), der virkelig har fundet melodien og nu vandt sin fjerde sejr inden for de sidste seks starter. Flere følger.

Bobbi Khan tog sin fjerde sæsonsejr. Foto: KM FOTO

Det blev også til ny sejr for Charming Kiss (The Liquidator) med Mads Hjortsballe, der trods 60 meters tillæg var bedst og på målstregen fangede Gentleman med Dennis Kristiansen.

Det var årets syvende sejr til Charming Kiss – seks af disse er taget på hjemmebanen i Billund, hvor titlen som Årets Hest synes inden for rækkevidde. Med tre løbsdage tilbage er Charming Kiss således to sejre foran Calvin Ice, der ikke har startet i snart to måneder.

Charming Kiss – Årets Hest i Billund? Foto: KM FOTO