TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Father Patrick bedst i Canada

af | 14. sep 2014 | Nyheder

I Canadian Trotting Classic, der blev kørt i nat på Mohawk-banen i Toronto, var der lagt op til revanche  mellem Hambletonian-vinderen Trixton og staldkammeraten Father Patrick.

I The Hambletonian Stake galoperede Father Patrick som storfavorit, og var herefter ude af løbet, hvorefter Trixton kunne vinde travsportens Blå Bånd sikkert.

I nat var det imidlertid Trixton med Jimmi Takter, der havde galopskoene på, og i stedet kunne Father Patrick (Cantab Hall) med Yannick Gingras tage en meget sikker sejr i 1.10.1 foran en godt afsluttende E L Titan (Muscle Hill) med Chris Christoforou.

Trixton kom aldrig ind i løbet igen og sluttede sidst over mål.

Det var 9 sæsonsejr i 11 starter for Father Patrick, der med førstepræmien på 341.000 dollars passerede millionen i indtjening i år.

Se Father Patrick vinde Canadian Trotting Classic –  klik her.

Jimmi Takter fik også staldsejr i de 3-årige hopper Elegantimage-løb, hvor den samlede præmiesum var på 409.000 dollars.

Her var det Shake it Cerry (Donato Hanover) med Ron Pierce, der sejrede efter behag i 1.09.7 – den var små 10 længder foran nummer to.

Der var også storløb for 2-åringerne.

Hingstenes William Wellwood Memorial med 390.000 dollars i samlet præmiesum vandtes af Habitat (Conway Hall) med Yannick Gingras I 1.11.1 – den trænes af Ron Burke, der også havde  sat næsen op efter at vinde hoppernes, Peacefull Way-Stake med 385.000 dollars i potten.

Her sendte han verdensrekordholderen Mission Brief med Yannick Gingras til start, men som den temperamentsfulde hopper har gjort før, galoperede hun fra start.

Nu blev løbet i stedet en stor triumf for træner John Bax, der træner de tre første heste over mål.

Stubborn Belle (Tarus Dream) med Paul MacDonnell sejrede i 1.12.1.