TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fartfest i Lexington

af | 26. sep 2014 | Nyheder

The Red Mile tog hul på sit Grand Circuit-meeting i nat, dansk tid med en tangering af verdensrekorden for 2-årige hopper og et udfald af elforsyningen på en lille time.

Det var de 2-årige hopper, der var i fokus i Bluegrass Stake, der var opdelt i fire divisioner, hvor den samlede præmiesum på 336.000 dollars var fordelt efter deltagerantallet.

Jolene Jolene med David Miller tangerede verdensrekorden for 2-åringer med 1.09.7

Jolene Jolene med David Miller tangerede verdensrekorden for 2-åringer med 1.09.7

Hurtigst i de fire løb var Jonas Czernyson-trænede Jolene Jolene (Muscle Hill), der vandt helt efter behag i en tangering af verdensrekorden for 2-årige hopper – 1.09.7!!!

David Miller sad i sulkyen bag Jolene Jolene, der kostede 87.000 dollars i Harrisburg i fjor.

Nu har hun startet 8 gange, har vundet 4 sejre og i alt 207.527 dollars. Jolene Jolene var nummer to i Merie Annabelle bag Mission Brief (Muscle Hill) hvis verdensrekord hun nu tangerede.

I sidste uge satte Jimmy Takter-trænede Wild Honey (Cantab Hall) absolut verdensrekord for 2-åringer på 800 m bane, da hun vandt på Little Brown Jug-banen, Delaware (800 m bane) i 1.11.7.

I nat havde Wild Honey med Yannick Gingras en let opgave, som blev løst til sejr i 1.11.7, men altså nu på en mile-bane. Wild Honey kostede 35.000 dollars i Lexington i fjor.

Jimmi Takter sendte også Lilu hanover (Andover Hall) ud med Scott Zeron i sulkyen, og parret vandt deres afdeling i 1.11.1.  Lilu Hanover kostede i fjor 130.000 dollars i Harrisburg.

Den sidste afdeling satte Bee the Queen (Donato Hanover) med Brian Sears sig på i 1.11.0.

Bee The Queen, der trænes af George Ducharme, der i fjor trænede Hambletonian-vinderen Royalty for Life, kostede 40.000 dollars i Lexington.

Undervejs på løbsdagen røg der en transformatorstation, og løbene blev derfor omkring 1 time forsinkede.

I aften, lokal tid er det de 2-årige hingste, der dyster i Bluegrass Stake-løbene.