TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fart i V75

af | 22. jun 2014 | Nyheder

På grund af svenskernes markering af midsommeren, er V75-spillet tradition tro flyttet til søndag og til Kalmar-banen, hvor hovedløbet er Kalmarsundspokalen.

Kan Obi-Wan med Jørgen Sjunneson overraske i Kalmarsund-pokalen? Kanal 75

Kan Obi-Wan – her med Jørgen Sjunnesson – overraske i Kalmarsunds-pokalen? Kanal 75

Kalmarsundspokalen indgår som 3. afdeling i V75-spillet og med et stærkt felt kan løbsrekorden fra i fjor, hvor Shaq is Back sejrede i 1.10.5, være i fare.

Løbet virker meget åbent – især da lynhurtige Magic Tonight, der får sin debut i Gulddivisionen, har fået startplads i anden række.

Spillerne koncentrerer sig i stedet om trioen Oasis Bi, Monster Drive og Truculent og har tilsyneladende helt overset f.eks Obi-Wan, der i sin tredje start i år løb 1.09.7 på Åby – i øvrigt slået af Magic Tonight.

Elitloppshesten Reven d’Amour har heller ikke mange tilhængere. Den har ikke startet siden Elitloppet, hvor den var nummer fem i finalen.

Flemming Jensen er – som vi tidligere har skrevet om – til start med flere heste . I Kalmarsundspokalen sidder han selv bag O’Grady og har overladt Obi-Wan til Thomas Uhrberg.

Steen Juul er også repræsenteret. I Sølvdivisionen starter han Scirocco Sisa med Thomas Uhrberg og i montéløbet Palermo Tårs med Nicole Marsing,

På Kalmar Travets hjemmeside finder du tips til løbene – følg dette link  klik her og gå ind under spelservice.