TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Familiefejden

af | Nyheder

Skive-trænerne Knud Mønster og Christian Lindhardt er svogre, men de er ikke på særlig god fod – hverken tale – og skal vi kalde det ”kørefod”.

Var der et udslag af Familiefejden, der fik Knud Mønster bag Tripolini VP til at svare Tano Bork med Christian Lindhardt op da den komme i angreb efter den drastiske temponedsættelse efter 700 meters kørsel.

Tango Vang. Tripolini VP og Tano Bork kæmper om færingen efter 1150 ms kørsel.

Tango Vang. Tripolini VP og Tano Bork kæmper om færingen efter 1150 ms kørsel.

Med indvendige Tango Vang med Jeppe Juel, i midten Tripolini VP med Knud Mønster og udvendige Tano Bork med Christian Lindhardt strøg de tre ekvipager fremad på opløbsstrækningen første gang, og ind i svinget efter målet.

Med 700 meter tilbage galoperede Tripolini VP og Tano Bork kunne herefter overtage føringen.

Men det var en udvikling i løbet, der kastede mange spørgsmål af sig.

Først og fremmest: Hvorfor valgte Knud Mønster at svare favoritten op, når han sidder bag feltets 3.mindst spillede hest. (248:10)?

Var det er udslag af Familiefejden?

Knud Mønster siger:

– Jeg kører ikke efter hvordan min hest er spillet, men hvordan jeg føler den agerer på dagen. Tripolini VP kom til start i dag efter at have siddet fast med masser af kræfter sparet på Lunden, og jeg troede, at jeg havde en god chance for at ende langt fremme med ham.

– Da Christian angriber går jeg med, for jeg har bemærket, at Tango Vang ikke var som bedst på dagen. Tano Bork ville derfor få spids, og jeg ville komme til at sidde i dødens på den, i stedet for på Tango Vang.

– Ud af svinget er Tano Borks sulky nede og ramme bagbenene på Tripolini VP et par gange, før den galoperer. Jeg nedlægger protest, men Dommerkomiteen kan ikke se noget på deres video, og Christian frikendes.

For Christian Lindhardt, der kørte løbets favorit Tano Bork var løbets udvikling uheldig og ærgerlig.

– Jeg forstår slet ikke, at Knud svarer mig op.

– Da tempoet var taget ud af løbet så jeg mit snit til at sende Tano Bork frem, men det blev så helt fejl, når Knud kører på den måde, som han gør.

– Det han gjorde var i hvert fald ikke at varetage hverken hesten eller spillernes tarv, siger Christian Lindhardt.

Familiefejden vil svogrene ikke komme ind på, men at de har et særdeles anstrengt forhold til hinanden har længe været kendt i travsportskredse.