TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Falster foreslår Jørn Borch

af | 20. nov 2016 | Nyheder

På mandagens bestyrelsesmøde i Dansk Travsports Centralforbund vil Nykøbing Falster Travbane foreslå fynske Jørn Borch som ny formand.

Når den nye udvidede bestyrelse i Dansk Travsports Centralforbund i morgen eftermiddag mødes på Charlottenlund Travbane til sit første egentlig bestyrelsesmøde skal posten som formand besættes.

Jørn Borch . foresås som ny formand i DTC

Jørn Borch . foresås som ny formand i DTC

Flere navne har rygtevis været i spil, men nu sætter Nykøbing Falster Travbane officielt navn på en kandidat, som de mener vil være den rigtige for dansk travsport.

Jørn Borch, formand for Fyens Væddeløbsbane.

-Det er særdeles vigtigt, at vi nu finder den rigtige person til at stå i spidsen for Centralforbundet, og her er vi på Falster overbeviste om, at det skal være Jørn Borch, siger Anders Helge Nielsen, næstformand på Falster.

-Jørn Borch har gennem de senere år vist, at han har de rigtige politiske kontakter, og han har formået at vende udviklingen på Fyens Væddeløbsbane. Jørn Borch har samtidig også være en god sparringspartner for os, idet vi var i samme situation med en bane, der var lukningstruet, siger Anders Helge Nielsen.

-For dansk travsports skyld håber jeg virkelig, at der vil være opbakning til Jørn Borch på mandagens møde, for det er så utroligt vigtigt, at vi atter får et DTC, der har en stærk position politisk, siger Anders Helge Nielsen.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Jørn Borch, der i denne weekend er til Venstres Landsmøde i Herning,