TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Falster finder besparelser

af | 22. jul 2014 | Nyheder

nykfSkal der fortsat være travløb på Nykøbing F Travbane (Car -Center Racetrack) så skal der findes besparelser på mindst en halv million kroner. Det er kravet til banen i det budget, som Dansk Hestevæddeløb arbejder med, og som man vil præsentere for HFF i slutningen af august.

– Siden vi fik at vide, at vi skulle finde en halv million på vort budget for 2015, har vi i samarbejde med Hesteejerforeningen både fundet besparelser og ekstra indtægter således vi kan opfylde kravet fra Dansk Hestevæddeløb siger Erling Clausen, formand for Nykøbing F Travbane A/S.

– Ja, faktisk har vi ud over besparelser også fundet nye indtægter, således at vi kan forbedre budgettet med 530.000 kroner. Hidtil har amatørerne kunnet træne gratis på banen, men nu indfører vi et træningspas ligesom der skal betales boksleje for startheste, fortæller Erling Clausen videre.

– Desuden vil søge om såvel EU- som LAG-midler, men det kræver at vi opretter en væddeløbsforening, som skal stå for den daglige drift, idet der ikke gives tilskud til Aktieselskaber, siger Erling Clausen.

– Jeg ser på nuværende tidspunkt meget optimistisk på Nykøbing-banens fremtid, slutter Erling Clausen, der også glæder sig over den hidtil største baneomsætning  på 510.000 kroner på Mindeløbsdagen i søndags.

PS. EU har en række puljer, hvor man kan søge om tilskud fra.

LAG-midler er et dansk støtteprogram til udkantsdanmark – for 2015 er der afsat små100 millioner kroner til programmet.