TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Færgemanden viste fremgang

af | 27. aug 2018 | Nyheder

Peter Rudbeck kan se tilbage på en Derbyweekend, der bød på en enkelt sejr og to andenpladser, men trods et par nederlag var der noget at glæde sig over. 

Eastboundanddown og Dontpaytheferryman måtte således bøje sig for to “overheste” i skikkelse af hhv. Eric The Eel og Staro McMillan, der stod for to af Derbydagens absolut bedste præstationer, og dagen derpå evaluerer Peter Rudbeck på weekendens starter:

-Eightdaysaweek (Muscles Yankee) – der vandt lørdagens første 2-årsløb i tiden 1.15,8a/2000 meter – leverede et fin præstation og er speedy,  stærk og stabil –  ikke er de dårligste kvaliteter for en travhest. Han minder vældig meget om brormand Stand And Deliver og jeg forventer, at han kan begå sig blandt de bedste i årgangen. Han starter næste gang i Jydsk 2-åring Grand Prix, hvis ikke jeg finder en passende opgave i den mellemliggende periode, siger Peter Rudbeck til Travservice.dk mandag aften.

Eightdaysaweek tangerede banerekorden. Foto Martin Timm Holmstav

– Eastboundanddown (Explosive Matter)(nr. to bag Eric The Eel i tiden 1.16,4a/2000 meter) gik også et topløb med fin fart hele vejen. Han gik i mål med lidt kræfter sparet, men blev overspeedet af en konkurrent, som pt. har mere fart i kroppen. Vældig lovende for fremtiden. Han starter næste gang i Auktionsløbet i Aalborg på Aalborg Store Pris-dagen.

-Dontpaytheferryman (Cantab Hall)(nr. to bag Staro McMillan i tiden 1.13,8a/2000 meter) viste fremgang, men er stadig kun på 80-90 % og var træt i mål – de andre holdt farten; det gjorde han ikke de sidste 100 meter. Ifølge mine koncepter har han mindst en 12,5-tid i kroppen på denne distance – håber vi kan give fuld gas i træningen hen imod Kriteriet og ramme topformen. Han potentiale er langt udover hvad vi tidligere har haft indenfor stalddøren. Næste start for ham bliver selvfølgelig Kriterieprøverne.

Peter Rudbeks søn, Rolf Jørgensen, var til start i Sigter mod Stjernerne med Neo (Make It Happen), der sluttede uplaceret efter galop.

-Neo kom lidt tæt på en konkurrent i første sving og det gav en uheldig galop. Han kom siden op til feltet og var på vej i angreb, men en konkurrent råber gentagne gange til Rolf at han var diskvalificeret, hvilket ikke var tilfældet – desværre lytter Rolf og trækker hesten ud af løbet. Det var vældig uheldigt. Neo starter næste gang i indledende afdeling af ATAK’s fødselsdagsløb førstkommende fredag på JVB og i den henseende var det måske heldigt nok, de sparede lidt på energien i lørdags.