TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Får Bold Eagle revanche?

af | 30. dec 2018 | Nyheder

I eftermiddag kan Bold Eagle med Franck Nivard pynte på to sekundære placeringer i de to første test-løb til Prix d’Amerique, når de starter i Prix de Bourgogne over 2100 meter på Vincennes. Og det kan også blive til revanche over for Readly Express!

I eftermiddag kan Bold Eagle rejse sig og vise, at han fortsat er en aktuel favorit til Prix d’Amerique.

To skuffende resultater i hhv. Prix de Bretagne og Prix de Bourbonnais kan nu veksles til sejr i eftermiddagens Prix de Bourgogne, der er det tredje test-løb til Prix d’Amerique.

Bold Eagle med Franck Nivard kan komme tilbage i vindercirkelen i eftermiddag Foto Gerard Forni

Bold Eagle møder i eftermiddag med sin vante balance – dvs. ingen forsko og to bagsko – og modsat de to seneste løb er han nu uden på en distance, 2100 meter, hvor han altid har klaret sig godt på Vincennes.

I de to starter Bold Eagle har gjort på 2100 meter auto på Vincennes i år er han i begge løb noteret for 1.10.3 – i Prix de France gav det dog ikke sejr – her var Belina Josselyn en mulespids foran, men i Prix Rene Balliere vandt Bold Eagle efter behag med bl.a. Belina Josselyn på en tredjeplads!

Udfaldet af Prix de Bourgogne i eftermiddag kan for Bold Eagles vedkommende være knald eller fald med henblik på hans fremtidige løbskarriere.

Skuffer han endnu engang sine mange fans vil det nok være klogt at sige farvel og tak og hellige sig avlstjeneste på heltid.

Men – løbet skal først og køres, og jeg tror faktisk på at Bold Eagle flyver højt igen og vinder i eftermiddag!

Hans seneste præstationer har bevirket, at der nu ikke længere spilles hårdt på Bold Eagle og pt står han faktisk helt oppe i 36:10 i vinderspillet hos PMU, så har man tabt på Bold Eagle i de sidste starter er der mulighed for at hente tabet hjem i eftermiddag.

Men Bold Eagle er ikke den eneste spændende hest at følge.

For første gang siden sejren i Prix d’Amerique er Readly Express med Bjørn Goop tilbage på Vincennes. Readly Express har ikke startet siden den 10. oktober, men meldes i fin form.

Den står pt til 51:10, mens Belina Josselyn med Jean Michel Bazire står til 52:10.

Prix de Bourgogne køres som 6. løb med start klokken 16.05.

DanToto lokker atter med 50.000 kroner i V5-spillet, hvis der kun findes én kupon med 5 rigtige,

V5-spillet ligger fra 3. løb med start klokken 14.25