TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Europamesterens USA-eventyr

af | 23. dec 2018 | Nyheder

Kasper Foget, som tidligere på året vandt EM for Jockeyer, sætter om kort tid kursen mod USA, hvor både han og kæresten, Josefine Jensen, har fået job hos Jimmy Takter.

Det var i hvert fald planen, men i mellemtiden er den svenske succestræner imidlertid stoppet som træner, så hvad nu?

-Så vidt jeg er orienteret, er staldens heste overtaget af hhv. Takters førstemand, Per Engblom, og hans datter, Nancy Takter, der også er træner, og så er han vist stadig med i baggrunden som en slags konsulent, siger Kasper Foget, som rejser til USA den 10. januar.

-Vi får base i New Jersey og det er selvfølgelig lidt surt, da der er hundekoldt i øjeblikket, men vi har tidligere været en måned hos Paul Kelley i Florida og det var selvfølgelig lækkert, men hvis vi skulle være derovre et helt år, skulle det helst være hos en stor træner som Jimmy Takter og det glæder vi os rigtig meget til.

Kasper Foget er blevet “headhuntet” af norske Thomas Svensen, som tidligere har været hos Paul Kelley, men nu er ansat hos Jimmy Takter.

-Som jeg har forstået det, får jeg lidt ansvar allerede når jeg kommer derover, men vi skal faktisk lige hjem og vende efter tre måneder, inden vi får lavet det “store” arbejdsvisum, så vi er reelt set lidt på prøve til at starte med – men jeg håber da alt alt går som det skal, siger Kasper Foget, som også håber at komme til at køre nogle løb i USA.

-Det bliver nok ikke for Takter-stalden, men har jeg lidt planer om at købe mine egen hest hvis det kan lade sig gøre. Det ved jeg, at der var flere af folkene nede i Florida, som gjorde, og der er jo masser af heste og mange baner at vælge imellem i USA.

25-årige Kasper Foget blev i fjor kåret som “Årets Travkomet” ved Hestesportens Galla og har igen i år haft en rigtig fin sæson med foreløbig ni sejre. Han har yderligere tre køreture i år og har dermed chancen for at forbedre årets resultat yderligere.