TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Et sneak peek på UET Grand Prix 2019

af | 18. jan 2019 | Nyheder

INFOTAINMENT: UET GP 2019 vil blive afholdt i Finland med indledende afdelinger i Sverige og Frankrig. Der er kun tre danske heste tilmeldt, hvilket giver et meget snævert felt, hvis du kun vil spille på de rød-hvide farver. Der er dog masser af heste fra Frankrig, Finland og Sverige tilmeldt til løbet.

Der har netop været tilmeldingsfrist til årets UET Grand Prix, der skal afholdes i Finland. De to indledende runder bliver dog afholdt i henholdsvis Solvalla i Sverige og Vincennes i Frankrig.

Der er anmeldt over 600 heste i løbene, og det kan derfor svært at få et overblik over, hvilke heste der bliver spået at nå langt.

En af metoderne til, at du kan få et overblik over, hvilke heste der nok vil nå langt, er at se på oddsene på de forskellige heste.

Du kan se odds på alle de største sportsbegivenheder på 888sport – selvfølgelig også på travsport.

Færgemanden i UET Grand Prix 2019?

Der har været spekulationer om, hvorvidt ”Færgemanden” eller Dontpaytheferryman vil starte i UET Grand Prix i 2019. Men med tilmeldingerne netop overstået, er det klart, at hesten med stor sandsynlighed kommer til start.

Der er tale om en hingst fra Stutteri Hole In One, der i 2017 kåret som Årets Hest. Det er altså virkelig en hest, der er værd at holde øje med.

Det er dog heller ikke mærkeligt, at lige netop denne hest har et stort talent.

Faderen er den amerikanske Cantab Hall, der kommer fra en meget prisvindende linje af heste. Moderen er den danske Nobodybeatsthebeat, der blandt andet har vundet Dansk Hoppe Derby og er en af de mest vindende hopper i Danmark.

Danny E.P deltager også

En anden dansk hest, der er tilmeldt løbet, er Danny E.P.

Ejerne er Elisabeth og Pål Granlund, der som et forsøg er begyndt at sende flere af deres bedste heste til Frankrig om vinteren.

Det gælder også for Danny E.P, der egentlig indtil nu har stået lidt i skyggen af dens storebroder, US Male E.P. Da det som bekendt kun er fire-årige heste, der må deltage i UET GP 2019, har Danny E.P dog lige den rigtige alder til at være med.

Donatello Garbo er tredje danske hest

Donatello Garbo er den tredje danske hest, der er tilmeldt UET GP 2019.

Den er en af de absolut bedste i sin årgang her i Danmark, og det bliver derfor spændende, hvad den kan præstere mod de udenlandske heste. I løbet af efteråret har den deltaget i flere store årgangsløb, blandt andet i Lunden, og har markeret sig stærkt.

Få danske heste, så værd at holde øje med de andre

Med kun tre danske heste med til UET GP 2019 giver det dig altså ikke mange muligheder for at spille på en dansk hest.

Hvis du gerne vil have en mulighed for at vinde, handler det derfor om, at du undersøger nogle af de 612 udenlandske heste, der også er tilmeldt løbet.

En del af dem kommer fra Frankrig, Finland og Sverige.

Der er dog også en betydelig andel fra Norge, mens der er en mindre gruppe af heste fra Tjekkiet, Tyskland og få andre lande.