Er Mammen lige så god som Kjær?

Til dagens Lunch-løb på Bergsåker havde Rene Kjær lavet to vinderforslag, og de vandt begge. Nu er Frederik Mammen klar med tips til aftenens V86.

V86-løbene afvikles på Jägersro og Solvalla, og et af de sportsligt mest interessante løb er V86-3 på Jägersro, hvor den amerikanske 4-åring, Osterc får sin europæiske debut,.

Osterc kvalificerede sig i fjor til finalen i The Hambletonian – tidligere på sæsonen vandt den et af USA’s ældste klassiske løb for 3-åringer, Dexter Cup.

Osterc (Cantab Hall) trænes af Helena Burman og køres af Tobias O. Eriksson.

Spillerne har dog mere tiltro til at Gulfstream AM (Trixton) med Conrad Lugauer vinder løbet – den er spillet på 50%.

Frederik Mammen – tipsekspert på Derby25 –  tror på Osterc – se, hvem han ellers tror på til aftenens V86 – klik her