TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Er hun Danmarks bedste?

af | 31. aug 2014 | Nyheder

Lille, letbenede Amalie Bork med Morten Friis i sulkyen blev en overlegen vinder af det nyindstiftede Mark Ingdams Mindeløb på Derbydagen.

Amalie Bork med Morten Friis vinder langt foran konkurrenterne

Amalie Bork med Morten Friis vinder langt foran konkurrenterne

– Hun bliver aldrig til salg, siger medejeren Villy Christensen, der også tager sig af hesten i det daglige.

– Men selvfølgelig, hvis der er tale om meget store penge, så kan det godt ske alligevel, tilføjede Christensen.

-Du har da ellers altid sagt, at Amalie Bork skulle vi aldrig sælge, falder medejeren og træneren Chresten M. Lauridsen ind og smiler. – Ka’ vi ikke regner med, hvad du siger?

Amalie Bork har nu startet tre gange på tre forskellige baner, og hver gang har hun vundet. Forrige gang på Jägersro, hvor det blev ekstra spændende, da den lille hoppe galoperede fra start.

– Hun tabte tjekken i starte –  normalt kan hun slet ikke galopere, men nu får hun lov til at starte med en meget lang tjek, idet hun vil løbe med hovedet langt nede, fortæller Villy Christensen videre.

– Det er en meget fin udvikling Amalie har haft henover sommeren. I foråret var det ellers Abalo Blåberg, der var vores bedste 2-åring, men på et tidspunkt vendte det, og vi har slet ikke set hendes fulde formåen endnu, siger Villy Christensen.

Amalie Bork er efter Beaumont Hanover, som makkerparret har ejet, samt Malou Bork, der tidligere har født bl.a. Tango Bork (Ken Warkentin), der selv om den aldrig har undet løb har tjent næsten 150.000 kroner.

– I år har Malou Bork fået hingstføl efter Timberland, og så er hun i fol ved Broad Bahn, siger Chresten M. Lauridsen.

Amalie Bork blev den første vinder af Mark Ingdams Mindeløb . ced siden af Morten Friis ses Aff Ingdam, datter af Mark Ingdam,

Amalie Bork blev den første vinder af Mark Ingdams Mindeløb. Ved siden af Morten Friis ses Aff Ingdam, datter af Mark Ingdam.

Amalie Bork med Morten Friis, der sejrede overlegent i 1.17.0a/2000 m, blev den første vinder af det nyindstiftede Mark Ingdams Mindeløb. Et løb, der er blevet taget initiativ til af bla. Travservice’s Henrik Berg.

Aff Ingdam, der er datter af Mark Ingdam, var til stede i vindercirklen og overrakte ærespræmie.