TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Endnu en banechef stopper

af | 29. jun 2016 | Nyheder

Der har virkelig været gang i svingdøren til chefkontorene på de danske væddeløbsbaner i 2016, og som den femte banechef har Skives Rasmus Sigvartsen netop opsagt sin stilling.

I en pressemeddelelse fra Skive Trav hedder det:

Rasmus Sigvartsen

Rasmus Sigvartsen

”Jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, og vender tilbage til min tidligere arbejdsplads Vestjysk Bank, som jeg arbejdede for i perioden 2001-2008. 

Jeg har været glad for mine lidt mere end 2 år i spidsen for Skive Trav, og det er en livserfaring, jeg ikke vil være foruden. 

Jeg vil gerne takke alle de dedikerede mennesker, jeg har mødt på min vej i travsporten, og alle de gode kollegaer der hver dag gør deres bedste for Skive Trav, samt banens mange samarbejdspartnere, der i stor stil bakker op om travbanen i Skive. 

Jeg håber sporten snart får politisk afklaring, så sporten kan komme videre på anstændig vis og komme ud af det dødvande, sporten har befundet sig i, siden det politiske forlig om kraftig reduktion af midler blev vedtaget i 2014.   Jeg ønsker det bedste for Skive Trav og for travsporten som helhed. Det er en fantastisk sport, som jeg vil blive ved med at følge på nærmeste hold. Jeg har i en kortere overgangsperiode tilbudt travbanens bestyrelse at hjælpe banen en dag om ugen indtil, der er en ny ansat i stillingen, ” udtaler Rasmus Sigvardsen

”Vi vil gerne takke Rasmus Sigvardsen for indsatsen de sidste to år, vi er kede af hans beslutning, men har også forståelse herfor den uafklarede situation i sporten in mente. 

“Vi vil snarest muligt mødes i bestyrelsen for at drøfte fremtidig ansættelse, og vil komme med en udmelding, når vi har haft lejlighed hertil, ” udtaler Skive Travs bestyrelsesformand Geert Olesen

Udover Skive har cheferne på banerne i Charlottenlund, Klampenborg, Odense og Aalborg tidligere på året opsagt deres stillinger. Kun i Odense er stillingen atter blevet besat, mens Klampenborgs Nicholas Cordrey fortsætter sæsonen ud efter gensidig aftale.

I Aalborg stopper Michael Korfitsen  i løbet af juli måned, og hvem eller hvordan banen skal ledes fremover, vil bestyrelsen melde ud i løbet af et par uger.

På Charlottenlund Travbane fungerer formanden Anders Hendriksen som direktør.