TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

En stor væddeløbsweekend

af | 2. aug 2014 | Nyheder

Både nationalt og internationalt er det en stor væddeløbsweekend, vi nu går i gang med.

Lørdagens største løb – pengemæssigt i Europa  – er Prix de la Haya på Enghien – et løb over 2875 m med en samlet præmiesum på 120.000 Euro.

I Tyskland er det Derbyweekend, og i dag afvikles finalen i Deutsches Stuten Derby, hvor den samlede præmiesum er på 95.810 Euro.

I Norge kører der Norgesmesterskab, både åben klasse samt for Hopper – i hver mesterskabsklasse er førstepræmien på 250.000 NOK.

Du kan følge løbene fra Biri på www.vgtv.no

Rättvik er denne uges V75-bane, og Gulddivionshestene mødes i Ego Boys Minne med 150.000 SEK i førstepræmie – blot syv heste er til start.

I V75-spillet er B B S Sugarlight kæmpefavorit i 1. afdeling.

På Bornholm køres der indledende afdelinger til Bornholmsmesterskabet, der en solskinsøens største løb – det er omtalt i separat artikel.

Fra klokken 18.00 kan man på DanToto Racing Line følge løbene på The Meadowlands, hvor hovedløbet er The Hambletonian Stake om en samlet præmiesum på 1 million dollars.

Der afvikles en perlerække af trav- og pacerløb – bl.a. skal vi se om Sebastian K og Åke Svanstedt igen kan give den amerikanske hurtigklasse tørt på.

Vil du se det amerikanske video-signal på din computer/Ipad så kan du finde på dette link – klik her – og vælg live

Søndagen fortsætter herhjemme med Dansk Derby på Klampenborg Galopbane. Tidligere har løbet været afviklet den sidste søndag i juni, men er nu flyttet til den første søndag i august.

Derbydagen indledes klokken 12.30 og hovedløbet, HK Entreprise Dansk Derby rides klokken 16.25 – den samlede præmiesum er på 800.000 kroner.

Søndag er også derbydag i Berlin – det  119. Deutsches Traber Derby afvikles over 1900 m auto og med en samlet præmiesum på 227.430 Euro.

For første gang i flere år er der dansk deltagelse, idet Niels Thomsen ejer Elton Attack (sammen med træner Tomas Malqvist) , den køres af Bjørn Goop.

I rammeprogrammet er Rene Kjær i sulkyen tre gange –  først i stayerløbet med Laughing Stock, hvor i øvrigt danskejede New Line starter for første gang for Joakim Løvgren. Siden bag MT Big Business i et sprinterløb og endelig med sejrshesten Lord Jaycee i Derbyrevanchen 2013.