TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

En redning i 12. time eller.?

af | 14. dec 2014 | Nyheder

Efter meddelelse om, at HFF letter på pengekassen og dermed sikrer, at samtlige baner kan fortsætte med at afvikle løb i 2015, har vi modtaget følgende indlæg fra Tom Eklund.talerstol

En redning i 12. time eller…..?

HFF reddede hestesporten i 12. time med at indskyde den kapital som er nødvendig for at alle baner også kan holdes i gang i 2015.

En kærkommen julegave til hestesporten vil mange mene eller blev det politiske pres for hårdt for HFF, som ellers havde andre planer?

Fakta er, at alle baner i dag kører på pumperne og  i det kommende år beskæres der endnu mere i budgetterne. HFF´s investering i at holde hestesporten i gang giver nu de lokale baner mulighed for at bevise, at de kan fremskaffe den kapital som er nødvendig for at holde driften i gang.

Samtidig får man fra centralt hold mulighed for at afsøge de muligheder, som kan få spillet til at vækste. Man søger et mirakel ude i universet.

Udefra set, rent overfladisk, måske en god løsning. Men er det ikke blot at udskyde processen for banelukninger, som er nødvendigt for at hestesporten på sigt kan rejse sig igen?

Problemet er, at den nuværende økonomi uden tilskud fra Tipsnøglen ikke giver mulighed for at drive samtlige nuværende baner i Danmark på samme niveau. Jeg mener, at man stikker blår i øjnene på travfolket, hvis man mener man kan redde travsporten i løbet af 2015 og bevare det nuværende setup.

Der savnes en seriøs realistisk handlingsplan, som tager udgangspunkt i den fremtidige økonomiske situation.

En tilpasning og en plan for at bringe hestesporten tilbage på et positivt spor.

De bedste hilsner

Tom Eklund