TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

En opdrætter gør status

af | 4. jan 2019 | Nyheder


Jondahl Hestestutteri har haft sit bedste år som opdrætter i 2018.

Fra Bo Jondahl, Jondahl Hestestutteri har vi modtaget følgende

Som bekendt registrerer vi heste i både Danmark, Sverige og Tyskland og de har tilsammen vundet 39 sejre og en samlet indtjening på over 1.9 mill. Kr .

Bo Jondahl

 Slide so Easy har været det afkom, der har gjort det bedst med 9 sejre i 18 starter og 685.000 på kontoen, men også de to svensk registrerede, Cool Canadian med 9 sejre og Always so Easy, har tilsammen indkørt 550.00 kroner og begge med starter kun gjort i Norge.

Tyskregistrerede Blackhawk ( lillebror til Slide so Easy ) har gjort det rigtig fint i sit nye hjemland, Schweiz, hvor den i 14 starter fik 5 sejre og yderligere  200.000 kr. på præmiekontoen.

En anden lillebror til Slide so Easy, er ligeledes tysk registreret Darlington, som for træner Gordon Dahl hentede 5 sejre her i Danmark i 11 starter.

De tre svensk registrerede 3-åringer, Dali Pagadi, Googla In og Dasharna ( flot nummer to på Jägersro i V86 ) gjorde det alle rigtig fint med samlet 5 sejre og 450.000 kroner. i få starter.

Hvem er egentlig mor til både Slide so Easy, Blackhawk og Darlington?

Det er  såmænd Elegante Frøkjær, som desværre forlod os en forårsmorgen, under et kolikanfald.

Elegante Frøkjær

Vel nok den mest triste dag på travfronten i 2018, men vi kunne glæde os over at hendes afkom hentede 20 sejre hjem her i hendes sidste leveår –  noget af en præstation.  

2019 skulle meget gerne blive et lige så godt år på resultatsiden.

Slide so Easy er kommet op i superligaen og kommer til at møde ”de store drenge” i alle starter, både i ind- og udland men han er frisk som aldrig før, og her under hans lille vinterpause, er han ved at løbe ud af både sele og vogn i træning.

2019 bliver året hvor han også kommer at slå i gennem internationalt.

Afkommene i de yngre årgange har allerede vist deres kunnen, så vi ser med fortrøstning og spænding frem til travåret 2019.