TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

En ny monte-stjerne

af | 5. okt 2017 | Nyheder

Det var en sejr med mersmag, som Winston Laser med Louise Andersen vandt onsdag eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane i monteløbet i ny banerekord 1.12.7. Og nu kan næste opgave blive et monte-løb i Sverige med 100.000 kroner i førstepræmie.

Winston Laser med Louise Andersen satte banerekord med 1.12.7a/1640 m

Det var blot anden gang Winston Laser (Diesel Son) startede i monté onsdag eftermiddag.

-Men jeg vidste, at han nok skulle gøre en god figur, for vi har trænet ham meget under rytter, siger ejeren og træneren Max Myrup.

Winston Laser kunne under Louise Andersen førte det meste af løbet og vinde i ny banerekord 1.12.7a/1640 m foran monté-debutanten, Pioneer FH med Sabina Gammelgård, der stred tappert men forgæves og blev nummer to i 1.13.1.

Der var blot de to heste på banen og de udkæmpede en duel over de sidste 600 meter.

En duel som Winston Laser trak sig sejrrig ud af på de sidste 50 meter.

-Jeg kan godt tænke mig at starte Winston Laser i Svensk Mästerskap for montéryttere på Åby den 14. oktober, hvis jeg kan finde en god rytter, siger Max Myruop videre.

Og mon ikke et er muligt, når svenskerne erfarer om Winston Lasers præstation.

Man kan jo sammenligne den med Raggamuffins V86-sejr i monté onsdag aften på Solvalla, hvor den vandt i 1.12.4a/1640 m. Raggamuffin starter med dobbelt så meget som Winston Laser!

-Hvis ikke det lykkes at finde en rytter til Åby, så har jeg løb i enten Halmstad eller Jägersro kikkerten til ham, siger Max Myrup.

Sæsonen 2017 har været fornem for den 6-årige vallak, der har startet 14 gange og vundet otte sejre.

-Hemmeligheden ved at han er blevet så god i år, er at jeg nu har ham hjemme på vort lille landsted syd for Ringe, fortæller Max Myrup.

-Her trives han godt med at komme i folden om formiddagen, og som vore øvrige heste kommer han ind og får et middagsfoder inden han kommer på fold igen. Det at han går meget mere ude på fold nu end han gjorde der hvor han tidligere var opstaldet, tror jeg er baggrunden for, at han er blevet så god i år.

-Det er ikke fordi han trænes hårdt. Efter starten i går får han lov til at hygge sig i folden ugen ud. På mandag/tirsdag vil han blive redet, og skal han starte, så får han interval-træning under rytter på sandbanen på Fyens Væddeløbsbane 5 dage. Louise Andersen rider ham  i det daglige og gør et stort stykke arbejde med Winston Laser. Det var også derfor han skulle starte i mont’e med hende som rytter i går, slutter Max Myrup, der efter en arbejdsulykke er førtids-pensionist.