TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Emoji klar til Sweden Cup-finale

af | 25. maj 2024 | Nyheder

Trods lidt problemer med at finde plads rundt i opløbssvinget nåede Emoji med Flemming Jensen frem til en tredjeplads i 3. løb og er dermed klar til finalen i Sweden Cup.

Always Ek vinder i 1.08.6 foran Cash Gio i 1.08.7 og Emoji i 1.09.2

Emoji med Flemming Jensen var med i en forrygende dyst om føringen fra start, hvor udvendige Chapuy med Åke Lindblom pressede å den danske traver – tempoet de første 200 meter var 1.02!!!

Flemming Jensen trak sig midt i første sving , Chapuy fik føringen og Emoji kom til at sidde i ryg.

De første 500 meter efter 1.06.6!!

Og så samlede feltet sig med med Chapuy i spids og Always Ek med Gocciadoro udvendigt og Gio Cash med Dion Tesselaar udvendigt på Emoji.

Kilometeren efter 1.08.6 – og Emoji sad inde bagved den førende – uden chance for at komme ud.

Tesselaar havde ikke travlt med at komme afsted, så Flemming Jensen måtte bakke Emoji ud til angreb midt i opløbssvinget og kom derved tæt på Super Nice med Stefan Persson.

Den episode undersøgte dommerkomiteen, men fandt ikke der var grund til diskvalifikation – og heller ingen bøde til Flemming Jensen i h t løbsrapporten.

Emoji afsluttede de sidste 400 meter efter 1.10.0 og satte ny rekord på tredjepladsen med 1.09.2

Always Ek (Filipp Roc) med Alessandro Gocciadoro sejrede sikkert i 1.08.6a/1640m – den klart hurtigste vindertid i de tre indledende afdelinger i Sweden.

De to andre afdelinger vandtes af Diamond Truppo – også med Gocciadoro i 1.09.8 og af Missle Hill med Ôrjan Kihlström i 1.09.2.

I Finalen skal Emoji med Flemming Jensen starte fra spor 7.