EM: Vindbjerg på fjerdeplads

Billund-amatøren Svend Åge Vindbjerg fik meget ud af sine tre køreture på førstedagen i kampen om Europamesterskabet for travamatørkuske i Norge, og efter de tre første afdelingen i konkurrencen ligger han på en fjerdeplads.

EM truppen på Momarken,

Det var bestemt ikke favoritter Svend Åge Vindbjerg havde fået overladt i de tre første løb, der blev kørt tirsdag aften på Momarken

Vindbjerg var spillet til hhv. 201:10 (blev nummer tre) 436:10 (blev nummer otte) og 267:10 (blev nummer fire) og samlede i alt 23 points efter at have fået fratrækket et point for en forseelse i løbet, hvor han sluttede fjerdepladsen.

I aften køres de to sidste afdelinger, og kun spillernes tiltro til Vindbjerg kan give lave odds på den danskeren. For det kan hestenes hidtidige præstationer ikke.

Først skal Svend Åge Vindbjerg køre den 11-årge Repetition LT, der har startet 74 gange uden nogensinde at vinde løb. Og så har den i øvrigt ikke startet efter året 2013!!

Den er dog godkendt i 1.19.4/2140 m.

Den sidste hest Vindbjerg skal køre i EM-konkurrencen, Tib Thierrey er 9 år gammel, og har inden for de sidste to år startet 10 gange uden at vinde løb og bedst opnået en tredjeplads.

Konkurrencen føres af Schweizeren Jean Claude Gardaz, der vandt to sejre og en andenplads i aftes!

Han har 37 points. Derefter deles andenpladsen af finnen Teemu Keskitalo, der vandt et løb og en andenplads samt af belgieren Sebastien Grisez, der placerede sig som nummer to, tre og syv – de har begge 24 points.

Svend Åge Vindbjerg på fjerdeplads med 23 points (og husk han fik trukket et point som straf!)

Så egentlig ligger Svend Åge Vindbjerg godt til inden de to sidste løb i aften.

Hvis bare han havde haft nogle bedre heste at køre!