TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

EM: Birger næstsidst

af | 29. jul 2016 | Nyheder

Efter en rimelig optakt, hvor Birger Jørgensen lå på en sjetteplads efter de tre første løb, gik det galt i de tre sidste løb, som EM-konkurrencen omfattede, og den danske deltager sluttede næstsidst i feltet på 12. Finske Mika Forss hjemførte EM-titlen.

Ja, endnu engang må man sande, at uden hesten gør man det ikke i et hestevæddeløb

Som altid i kuskematcher er der heste med, der faktisk ikke burde starte, og Birger Jørgensen havde i hvert fald fornøjelsen af at køre en af dem, nemlig hoppen Louise i 6. afdeling, der hverken kunne ”stikke eller bekende”.

Det startede ellers rimelig for den danske landschampion der efter tre afdelinger lå på en sjetteplads –  og da havde Birger Jørgensen vel at mærke kørt hest,  der stod til 12, 16 og 9 gange pengene.

Med lidt stød så var det blevet til en tredjeplads i 3. løb -. Der var nærmest dødt løb over mål, men den hest malteseren Noel Baldacchino kørte havde mulespidsen lidt længere fremme end Birger Jørgensens hest.

I 4, løb skulle sejren komme.

Troede vi!

Birger Jørgensen kørte favoritten Yataga Love, men den slog over i galop allerede fra start, og så var det løb kørt.

Og det var muligheden for at en topplacering i EM-konkurrencen også for den danske deltager.

De to sidste køreture er slet ikke værd at nævne – Birger Jørgensen sluttede som nummer 9 over mål med dem begge.

Finske Mikka Forss blev Europamester med 60 points fulgt af Björn Goop med 52 og hollandske Rick Ebbinge med 47 points.em-slut-2016