Elitloppet: Dansk fremgang – omsider

Så lykkedes det omsider at få en dansk toto-placering i søndagens 2. løb på Solvalla, hvor Bella Mont blev nummer to, mens Wonderboy blev nummer fire efter meget sen angrebsplads.

Bella Mont med Ken Ecce kunne tage spids fra spor 5 i 2. løb på Solvalla søndag eftermiddag, men slap allerede midt i svinget til løbets senere vinder, Diceman (SJ’s Caviar) med Bjørn Goop.

Wonderboy med Steen Juul var fra sit indvendige startspor også godt med, og fik ryg på Bella Mont- men om det så blev lykken, kan diskuteres.

Der skete nemlig ikke de store forskydninger i stillingen undervejs med Diceman som førende, Bella Mont i ryg fulgt af Wonderboy.

Steen Juul ledte længe efter angrebsplads til Wonderboy, men den kom først mindre end 100 meter til mål – og da var løbet afgjort.

Diceman kunne vinde sikkert i 1.11.6, mens Bella Mont fulgte godt med i ryg til andenpladsen i 1.11.8 – det gav 37.500 SEK i præmie – og et Pladsodds pÃ¥ 3,00.

Wonderboy sluttede fint af, men kunne ikke nå mere end en fjerdeplads i 1.12.0, der gav 10.000 SEK i præmie.

Stella Newmen med Flemming Jensen skulle have startet her, men udgik på grund af hoste.

I 1. løb startede Ken Ecce Blackbird, og den klappede totalt sammen og sluttede sidst over mål i 1.14.5a/1640 m.

Efter løbet hostede Blackbird – sÃ¥ der var en Ã¥rsag til den svage præstation.