TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ekstra Bladet dropper travsporten

af | 27. aug 2016 | Nyheder

Gennem de seneste år har Ekstra Bladet udgivet et specielt Derbytillæg, men ikke i år og desuden er den generelle omtale af travsporten ophørt. Ekstra Bladets Travklubber fortsætter.

Når Ekstra Bladet nu har sløjfet den redaktionelle dækning af travsporten, findes der ikke længere et landsdækkende stort nyhedsmedie, der dækker sporten på fast basis.

En trist udvikling, der er sket inden for de sidste 10-15 år.

En gang havde enhver avis en trav/galop- medarbejder – ja, nogle havde endog flere og sporten blev intensivt dækket.

Det var en indirekte ubetalelig reklame for hestevæddeløbssporten.

Sådan så forsiden ud på Ekstra Bladets Derbytillæg i fjor.

Sådan så forsiden ud på Ekstra Bladets Derbytillæg i fjor.

Ekstra Bladet var avisen, der holdt længst ud.

Og udelukkende på grund af de to ildsjæle Anders Stoffer og Mogens Jensen.

Det var på grund af deres store engagement, at Ekstra Bladet havde en underside, udelukkede dedikeret til travsporten, ligesom alle storløb blev omtalt – både før og efter i avisen. Derbytillægget var fast med udgivelsesdag torsdagen inden det store løb.

Men nu er det slut!

-Det har ikke været muligt at finde annoncører til et derbytillæg, og det har vi taget konsekvensen af. Området trav har Mogens Jensen og jeg derfor valgt at lukke ned for denne omgang, siger Anders Stoffer til travservice.

-Vi afventer, hvad der sker med en ny lovgivning på området, før der bliver taget en definitiv beslutning. Det er vort håb, at spilselskaber og landets baner i fremtiden ser en større fordel ved at bruge markedsføringskroner på Ekstra Bladets platforme. Vi har ikke opgivet vores interne målsætning om at have en yderst aktiv trav-side også med direkte spil og tv-signal. Ekstrabladet.dk rammer hver eneste dag næsten en million mennesker.

-Vi er det medie, der henvender sig til flest spillere – men vi kan ikke forsvare at bruge så meget tid og så mange kræfter på travsporten, når der ikke kommer alverden den anden vej, siger Anders Stoffer.

Anders Stoffer .- her med Korvet Klintholm Foto ariq-Mikkel-Khan.

Anders Stoffer – her med Korvet Klintholm Foto Ariq-Mikkel-Khan.

Men Ekstra Bladets Travklub fortsætter:

-Ekstra Bladets Travklub og Ekstra Bladets redaktionelle dækning af travsporten har ikke noget med hinanden at gøre, siger Anders Stoffer videre.

– Der er pt. ingen planer om, at Ekstra Bladets kommercielle afdeling opsiger aftalen med Travklubben, så det kører videre.

-Vi har netop åbnet et spændende projekt på Fyn, og der kan i fremtiden sagtens komme flere stalde til. Først og fremmest gælder det om at få solgt de ledige anparter hos Ole Bender.

-På grund af en ekstraordinær situation pt. på Ekstra Bladet, så kører den interne kommunikation til medlemmerne på lavt blus indtil slutningen af august, men fra september skulle medlemmerne igen opleve vores sædvanlige gode service, siger Anders Stoffer,

-Heldigvis er der gode hjælpere, der tager over og spreder vores nyheder på facebook, men nyhedsbreve og ekstrabladet.dk/travklub holder pause. Jeg har simpelthen ingen timer i døgnet tilovers lige nu. Det er også derfor, at jeg bruger derbyweekenden sammen med venner og familier på tilskuersiden.

-Og så vil jeg gerne tage det forbehold, at hvis Race Cowboyland vinder på derbydagen, så laver jeg selvfølgelig en artikel på det, slutter Anders Stoffer.

Anders Stoffer er pt en ekstra travl person, idet han er fællestillidsmand på Ekstra Bladet, der netop gennemfører en større sparerunde, der betyder at flere af avisens medarbejdere opsiges.