TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“Ejerne bestemmer”

af | 8. sep 2018 | Nyheder

Don Rossini imponerede i går på Lunden, men bliver ikke “kastet for løverne” lige med det samme hvis det står til Steen Juul.

Efter 1.18,6 den første kilometer leverede Don Rossini (Muscle Massive) en stærk afslutning i fredagens 3-årsløb og sejrede sikkert i tiden 1.15,6/2000 meter.

Don Rossini. Foto: Martin Timm Holmstav

Sejren var den bornholmskopdrættede 3-årings anden i syv starter, efter at hesten har haft “galopskoene” på de sidste par starter.

-Don Rossini har galoperet en del for mig, men er egentlig ikke så ustabil som resultaterne indikerer. Han er ikke dum eller nervøs, men har bare galoperet af forskellige årsager, siger Steen Juul til Travservice.dk.

-Han er ikke helt færdigudviklet og er stadig en stor baby. Kriterieprøverne kunne selvfølgelig være en mulighed og ejerne bestemmer hvad vi gør, men jeg vil anbefale at vi tager ham lidt forsigtigt. Han er stadig lidt grøn, selvom han egentlig har gjort lige så mange starter som de andre.

Steen Juul kiksede til gengæld med en anden favorit, den jævnaldrende Desiree Rold (Love You), der var gjort til storfavorit (14:10) i sin første start for Lunden-træneren, men efter et løb i dødens store dele af vejen var den 3-årige hoppe træt til slut og sidst over mål.

-Jeg kørte optimistisk i går og det blev desværre for meget. Det blev selvfølgelig hårdt med 1.17 den første kilometer, hvor jeg kørte frem til dødens, men det blev forkert og i går var hun ikke godt nok til at være med.

Tre i Aalborg Store Pris?
Ellers har Steen Juul bl.a. sigtet indstillet mod Aalborg Store Pris næste weekend, hvor der er gensyn med Derbyvinderen Chock Nock og Derbyets nummer fire, Champions Peak.

-De har taget Derbystarten godt og passet deres intervaltræning efterfølgende helt efter planen, så der ikke noget negativt at bemærke, siger Steen Juul, som håber også at få Chablis med i “Derbyrevanchen”.

-Han står lidt langt nede på listen, så det er ikke sikkert han kommer med. Han har også passet sin træning og var fin forleden dag i et arbejde. Chablis har desværre galoperet nogle gange og der er jo som regel en årsag til, at de galoperer. For hans vedkommende er det fordi han er lidt spændt, så det arbejder vi fortsat på og på et tidspunkt kommer det nok også.