TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Efterdønninger i Souloy-sagen

af | 12. sep 2016 | Nyheder

Mens man venter på yderligere informationer omkring den store dopingsag af Fabrice Souloy-trænede heste, har Björn Goop og Lutfi Kolgjini luftet nogle af deres frustrationer om sagen.

Lutfi Kolgjini er ikke overraskende klarest i mælet, og han argumenterer over for svenske SportExpressen for en øjeblikkelig livsvarig udelukkelse af den franske stortræner.

Frank sejr ved træner Fabrice Souloy i Copenhagen Cup gav små idds til franske soillere, Foto Kanal 75

”Det er ingen hemmelighed, at Fabrice Souloys heste har leveret sygt unormale præstationer, og jeg har tidligere sagt, at det ikke kan gå rigtigt til. Jeg har bare ikke haft noget at have det i før nu”, lyder det fra Ludde.

”Souloy har skadet sporten helt utroligt, og der bør ikke være andre muligheder end livsvarig udelukkelse. Et vigtigt aspekt er også, at i forhold doping inden for ”menneskesporten” så tager den aktive selv et valg. En hest kan ikke selv vælge”, slutter Lutfi Kolgjini.

Björn Goop, der jo har siddet bag mange af Souloys heste og også i dopingtilfældene, har naturligt nok været lidt mere afventende. Rent faktisk har Goop en kontrakt i forhold til at køre for Souloy og gjorde det også lørdag på Vincennes, men det var ikke med en særlig rar fornemmelse.

”Jeg har det da skidt. Ja, faktisk i hele kroppen”, fortalte Björn Goop til TV4Sport.

”Jeg elsker jo denne her sport, men det her er en alvorlig sort skygge over det hele”, lød det videre fra Goop, der tvivler på, at han kommer til at køre mere for Souloy.

 

Vi har tidligere skrevet om de mange svenske heste, der er flyttet til Fabrice Souluy og heriblandt Sauvuer, der dog endnu ikke har været bragt til start for træneren. Nu forlyder det, at hesten flytter tilbage til Sverige og her går i træning hos Björn Goop.