TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ecce valgte spor 9

af | 23. aug 2017 | Nyheder

Efter de fem vindere i Hoppe-prøverne havde taget deres startspor skulle Ken Ecce vælge – og han tog startspor 9 til Bella Mont.

Startlisten er nu klar Derbystoet – det svenske Hoppe Derby –  der har en førstepræmie på 1 million kroner – og feltets danske islæt, Bella Mont med Ken Ecce skal starte indvendig i anden række bag startvognen.

De fem Hoppeprøver var domineret af favoritterne, der vandt de fire.

Mulligan vandt sikkert foran Caddie Lisieux

Kun Mulligan (Maharajah) med Thomas Uhrberg, der vandt sikkert i 1.13.3 var en mindre overraskelse til 9,81 i odds. Her var Caddieu Lisieux med Kenneth Haugstad storfavorit til 14:10, men den havde det svlrt fra start og havnede sidst feltet. Den leverede en god sidste omgang og bkevb nummer to i 1.13.6.

Mulligan har dansk moder i Music la Marc, der kommer ud af samme hoppelinje som Blowmywhistle, der starter i Dansk Hoppe Derby på lørdag.

Oddsmæssigt var Stochampionatsvinderen Ultra Bright (Zola Boko) med Fredrik Persson, der største favorit, idet den betalte blot 1.04 som vinder! – Den var da også kommet i den billigste afdeling og ingen af konkurrenterne var spillet til under 10 gange pengene.

Ultra Bright sejrede i 1.13.0a/2140 m.

Den mest imponerende vinder var dog Cash Crowe (Ready Cash) med Johnny Takter, der efter en startgalop gik en forrygende sidste omgang og kunne vinde sikkert i fremragende 1.12.2a/2140 m – det var Hoppeprøvernes hurtigste vindertid.

Cash Crowe, der trænes af Petri Purjo, gav odds 1,22.

Johnny Takter vandt også med Fantasy River (Ready Cash), der trænes af Ola Samuelsson. Fantasy River sad tidligt i spids og vandt sikkert i 1.13.2a/2140 m.

Den femte Hoppeprøver tog Bugatti Brick (Andover Hall) med med Jorma Kontio sig af.

Bugatti Brick, der trænes af Timo Nurmis sejrede i 1.12.8a/2140 m.

Startlisten til Derbystoet ser således ud: