TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dyrt for DanToto

af | 1. jul 2014 | Nyheder

Dobbelt-op garantien i V5-spillet på danske baner er dyr for DanToto, der atter måtte til lommerne efter løbene på NKI Racing Arena i Aalborg mandag aften.

Inden sidste afdeling levede 27 kuponer i V5-spillet, men kun en enkelt havde taget højde for 27-oddseren Atmosfær Hornline (San Pellegrino), der sejrede sikkert for sin ejer, Søren Klitgård.

Normalt ville gevinsten have været på 59.806 kr., men nu blev den på 119.613 kr til en kupon, som var spillet på banen i Aalborg og som kostede over 1.000 kr.

Det er nu femte gang inden for 14 dage, at DanToto har doblet V5-gevinsten på en dansk bane op, og det har kostet spilleselskabet cirka 220.000 kroner fra markedsføringskontoen!

Aftenens overraskelse Atmosfær Hornline med Søren Klitgård sejrede foran næstfavoritten Budets Ragnhild med Flemming Jensen, der efter et løb i vinderhullet fik plads ind i opløbet, men der var ikke meget skud i den, da pladsen kom.

Søren Klitgård havde sendt Atmosfær Hornline frem i dødens efter omgangs kørsel, og den holdt glimrende farten til målstregen var passeret

Knud Mønster fortsætter sejrstimen, idet han tog en ny double – i aftes var vinderhestene Sensei Bob (Timberland) og Rambo B (Imposant Sund).