TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dyrlægens hest

af | 26. nov 2018 | Nyheder

Dyrlæge Henrik Poulsen kom fint fra start med nyerhvervelsen Victory Island, der var suveræn i debuten for Steen Juul. 

Søndag eftermiddag på Lunden blev Steen Juuls hattrick fuldendt med Victory Island (Donato Hanover), der i sin første start for Lunden-træneren sejrede ganske let i tiden 1.14,8a/2000 meter.

En fin præstation, der lover godt for fremtiden – men hvordan er den italienskfødte 4-åring egentlig havnet i Danmark?

Steen Juul med Victory Island. Foto: Martin Timm Holmstav

-Victory Island har været i træning hos Erik Bondo i Italien, hvor jeg kommer ofte, og var tidligere ejet af de samme ejere, som har Turno di Azurra hos Steen Juul, fortæller Victory Islands ejer, dyrlæge Henrik Poulsen.

-De købte den som unghest og det var en hest, der fra start var store forventninger til, bl.a. fordi moderen, Island Effe, vandt Lotteriløbet i 2009, men Victory Island er to gange blevet opereret for pungbrok, så det er ikke helt gået for forventet; de havde håbet på lidt mere.

-Bondo sagde en dag til mig, at ejerne ville af med hesten fordi de satser lidt mere på de italienske storløb og mente, at det var en hest for mig, så jeg købte den.

-Jeg tror der kan være lidt udvikling i Victory Island. Han fik lidt pause da han kom til Danmark og så gik der lidt tid med at få papirerne i orden, men den kom jo med to friske sejre fra Italien og i god skik, så det er bare at starte lidt på. Han starter muligvis igen på Lunden den 9. december, siger Henrik Poulsen, som også har 2-årige Ebay Holmsminde (S J’s Caviar) sammen med Knud Lillegård.

-Ebay Holmsminde er blevet opereret for mus i to omgange, så det har lidt lange udsigter, siger Henrik Poulsen.