TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dyhrberg overraskede

af | 3. dec 2014 | Nyheder

Aftenens mest overraskende vinder på Jägersro var den 3-årige Pot Succes med Svend Dyhrberg, der vandt til næsten 33 gange pengene.

– Det var også en stor overraskelse for mig, og inden løbet havde jeg sagt, at hvis ikke Pot Succes gik ordentligt i dag, så skulle den væk, fortæller Svend Dyhrberg til travservice.

Det var blot tredje start for Victory Abroad-sønnen, der i sine to første optrædener på væddeløbsbanerne havde galoperet.

Pot Succes med Svend Dyhrberg var alene på¨målfotoet

Pot Succes med Svend Dyhrberg var alene på¨målfotoet

– Birger kørte den i debuten, og sagde han havde vundet, hvis den ikke havde galoperet. Næste start på Åby var den ikke helt ok, fortæller Svend Dyhrberg videre.

– Selv om den Pot Succes vandt efter behag i dag, så tror jeg ikke det er andet end en almindelig hest, der vil klare sig rimeligt.

Pot Succes sejrede med ikke mindre end 7 længder i 1.15.7/2140 m – så helt dårligt tegner den nu ikke.

For Svend Dyhrberg var det hans 7. sæsonsejr og dermed har han klart overgået cifrene frr de to seneste år, hvor han blot har vundet hhv. fem og tre sejre.

– Men det er ikke gået som det skulle. Jeg har hestemateriale til at vinde mere, men der har desværre været meget stolpe ud gennem sæsonen, siger Svend Dyhrberg videre. –  En fik Borelia, en anden døjede med en hov og sådan har der været noget hele tiden.

Svend Dyhrberg var ikke eneste dansker, der kom på vinderpladsen på Jägersro.

Monteløbet vandtes af makkerparret Palermo Taars og Nicole Marsing i 1.13.6a/1640 m til favorit-odds 1.40. Nærmest var O’Malleys Tøs md Jessica Pilenberg og Outsider med Christina Lindhardt.

Jondahl-opdrættede, men svenskejede Tudor (Spotlite Lobell) tog sin tredje sejr i træk kørt af Johnny Takter.

Lillebroderen til den fire-dobbelte millionær Vincennes har virkelig fundet de rette takter frem efter at være kommet i træning hos Lars I. Nilsson.

Sikker sejr i 1.15.5a/2140 m – her var Quintessense med Ken Ecce nummer tre i 1.15.8.

Aftenens sidste løb gav sejr til Janne Boding-trænede S P kørt af Linda Allercrantz i 1.17.6/2160 m foran The Last Flower med Axel Jacobsen i 1.18.6.

Det var årets første sejr for S P, der har Bounty Toftebjerg som fader.