TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dubois lagde pacen

af | Nyheder

Det var ikke kun i Hoppe Derbyet at 74-årige Jean Pierre Dubois viste konkurrenterne vejen. I det indledende 2-årsløb var han i  lang tid i spids med italiensk-fødte Toutefois.

Dubois lagde virkelig fra land med Toutefois, der er efter en af hans egne avlshiingste, Infinitif, der er opstaldet på Brodda Stutteri i Sverige.

Første 500 meter eftere 1.13.9 og kilometeren efter 1.14.5!

Det lugtede af banerekord for 2-åringer!

Udvendigt fanger Seul en Tete med Kasper K Andersen længe førende Toutefois med Jean Pierre Dubois.

Udvendigt fanger Seul en Tete med Kasper K Andersen længe førende Toutefois med Jean Pierre Dubois.

Opløbssvinget rundt var Toutefois fortsat alne i spidsen, men bagfra forsøgte Amaretto (ENS Snapshot) med Gordon Dahl, Aura Baunehøj (Deliberate Speed) med Kenneth Nielsen og Seul en Tete (Jocose) med Kasper K Andersen at fange den førende hest.

Det hårde udgangstempo sad i benene på Toutefois, og ned gennem opløbet nærmede forfølgerne sig.

Bedst gik det for den store og hvalpede Seul en Tete, der let gik forbi til sejr i 1.15.5a/1600 m foran Toutefois i 1.15.6 og Amarette i 1.15.8.

Seul en Tete trænes af Tomas Malmqvist og tilhører anden årgang efter den svenske indlænderhingst, Jocose (Express Rode)

Hans 3-åringer har ikke været for vigtige, men måske får Jocose en reklamehest i Seul en Tete – den så ud til at have endog meget stor kapacitet.

Det var tæt på at Kasper K og Malmqvist også havde vundet dagens andet løb for 2-åringer.

SARmani Hyrdehlj med Rene Kjær i inderbanen rammer målstregen først foran udvendige Teodorico med Kasper K Andersen

Armani Hyrdehøj med Rene Kjær i inderbanen rammer målstregen først foran udvendige Teodorico med Kasper K Andersen

Her sad Kasper K bag italienske Teodorico (Abano AS), der sluttede stærkt af, men akkurat ikke fangede Armani Hyrdehøj (Great Challenger) med Rene Kjær, der sejrede i 1.16.9a/1600 m.

Armani Hyrdehøj havde Kjær sendt til spids med 400 meter tilbage, hvor førende Emiljoel med Birger Jørgensen gav op efter at have tilbagelagt første kilometer efter 1.17.0.

Armani Hyrdehøj trænes af Kaj Jensen og er ejet og opdrættet af DTC/JVB-formanden Lindhardt Jensen, der her fik sin anden sejr i derbymeetinget.