DTCs 75 års Jubilæumsløb

I aften afvikles det første kvalifikationsløb til Dansk Travsports Centralforbunds 75 års Jubilæumsløb, der køres den 15. oktober på Fyens Væddeløbsbane.

Den 21. maj var det 75 år siden at travsporten fælles organ, Dansk Travsports Centralforbund blev stiftet, men først her i efteråret har man fået lavet en løbsserie for at markere jubilæet.

I løbet af september og begyndelsen af oktober køres der indledende afdelinger på landets travbaner og den 15. oktober køres finalen, Dansk Travsports 75 års Jubilæumsløb på Fyens Væddeløbsbane med en samlet præmiesum på 75.000 kroner.

I aften køres den første indledende afdeling i løbsserien på Skive Trav og alene det at starte kan kvalificere til start i finalen!

Her er uddrag af propositionen for jubilæumsløbet:

Kun heste der har startet i en indl. afd. i DTC’s 75-års Jubilæumsløb kan startmeldes i finalen (uanset startpræmiesum). I finalen har vinderne af en indl. afd. fortrinsret til start, derefter anden hestene fra de indl. afd. osv. Ved lighed i den bedste placering i en indl. afd. så gives der fordel til hesten med flest startpoint ved startmeldingsdagen for finalen – derefter lodtrækning.