TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Dramatik, da O’Grady klarede cuttet

af | 24. maj 2014 | Nyheder

solvallaindtryk

Første afdeling af Sweden Cup er afviklet på Solvalla, og dermed er de første fire pladser til den senere finale fundet. Og danske O’Grady klarede cuttet i en dramatisk kvalifikation, hvor første hest i mål blev diskvalificeret.

Lutfi Kolgjini og Mosaique Face overtog fronten fra Francais Du Gull i første sving og holdt toptempo via 1.07/500 m. og 1.09,6/1000 m.

Flemming Jensen havde fundet perfekt til andet par udvendigt, men sidste sving rundt lignede O’Grady ikke just en finaledeltager. Den var da heller ikke tæt på de forreste, hvor Ed You fra tredje par indvendigt skød frem til kort sejr før Mosiaque Face. Francais Du Gull var tredje, mens altså O’Grady hentede den sidste finaleplads.

MEN …

Dommerne granskede afviklingen, og efterfølgende blev Ed You og Robert Bergh diskvalificeret for trængning, hvorved Mosaique Face blev udråbt som vinder i forrygende 1.09,5a/1609 m. Måske en lidt hård dom, men set med danske briller giver det et bedre spor til O’Grady i finalen, der efter planen afvikles kl. 15.40.

De fire første finaledeltagere til Sweden Cup er hermed:

Mosaique Face, Francais Du Gull, O’Grady og Opitergium.