TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Drama i Åbergs

af | 29. jul 2014 | Nyheder

Franske Un Mec d’Heripre med Franck Nivard var først over stregen i millionløbet Hugp Åbergs Memorial på Jägersro, men blev diskvalificeret for trængning i begyndelsen af opløbet. Og så gik sejren til outsideren Ed You.

Aabergs2014

Un Mec d’Heri Pre vinder Åbergs Memorial sikkert, men diskvalificeres for trængning over for Magic Tonight med Johan Untersteiner (rød kusk), der er i gang med at kommentere episoden. Udvendigt speeder 14-oddseren Ed You med Robert Bergh frem og er nummer to over mål. og efter diskvalifikation af den franske hest får den sejren. Foto Gerard Forni.

Det blev et meget dramatisk efterspil på Jägersros store sommer-løb, Hugo Åbergs Memorial.

Franske Un Mec d’Heripre med Franck Nivard passerede målstregen som sikker vinder, og med en glad træner Fabrice Souloy ved hovedet, gik ekvipagen tilbage til vindercirklen – under folkets hyldest.

Men hvad man måske ikke kunne se fra tilskuerpladserne, men hvad der var nogenlunde tydeligt på TV-skærmene, var at ved indgangen til opløbet skubbede Nivard sig til angrebsplads ved at torpedere Johan Untersteiners sulky.

En episode, der nok ikke er ualmindelig i Frankrig, men på vore breddegrader går det ikke.

Un Mec d’Heripre blev diskvalificeret til Souloys store forbavselse og senere forbitrelse, og nu blev 14-oddseren Ed You (Love You) med Robert Bergh udråbt som vinder.

Ikke særligt sportsligt af publikum blev Bergh mødt af hujen og piften, da han kom frem til Vindercirklen.

Ed You vandt i 1.10.1 foran de to italienske Occhione Jet med Erik Adielsson i 1.10.1 og Oasis Bi med Bjørn Goop i 1.10.2

Magic Tonight med Johan Untersteiner blev nummer fire i 1.10.2, mens Commander Crowe med Robin Bakker tog den sidste præmie i 1.10.4

I rammeprogrammet var der fire danske sejre og flere topplaceringer.

Derbykandidaten Tumble Dust vandt for Bjørn Gooop i ny dansk rekord 1.10.5a/1609m, og Obi-Wan med Flemming Jensen vandt næsthurtigste klasse i en målfotodyst med Politiken med Morten Friis – begge i 1.10.1

Sidst på aftenen kom Morten Friis i vindercirklen, da han vandt med 2-årige Amalie Bork, der trods startfejl vandt sikkert i 1.17.3a/1609 m.

Danske Michael Larsen, der er træner i Tyskland, vandt en overlegen sejr med sin reklamehest Banks i 1.10.5.

I morgen har vi mere fra Åbergs-aftenen.