TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Draft Life på vej mod toppen

af | 12. feb 2017 | Nyheder

Den 4-årige franske hoppe Draft Life med Eric Raffin i sulkyen viste atter sin store formåen, da hun på en stærk afslutning vandt Gruppe II-løbet Prix Ephrem Houel på Vincennes lørdag eftermiddag.

Draft Life, der ejes og trænes af Jean Pierre Dubois barnebarm, Louis Baudron, er godt på vej mod at etablere sig som D-årgangens bedste hoppe.

I Vintermeetinget har Draft Life virkelig udviklet sig, og lørdagens sejr var den tredje i et Gruppe II-løb i meetinget.

Det lignede ellers sejr til Diego du Guelier (Kepler) med Mathieu Mottier (den vandt i fjro Criterium des 3 Ans), men på en stærk afslutning nåede Draft Life målstregen først og sejrede i 1.15.9/2850 m – Diego du Guelier blev nummer to i samme tid, mens Doberman (Prodigious) med Franck Nivard blev nummer tre i 1.16.0.

Draft Life med Eric Raffin fanger Diego du Guelier med Mathieu Mottier og vinder Prix Ephrem Houel.

Draft Life med Eric Raffin fanger Diego du Guelier med Mathieu Mottier og vinder Prix Ephrem Houel.

Draft Life har nu startet 15 gange i karrieren – det er blev til 7 sejre og 4 placeringer og med lørdagens 54.000 Euro i førstepræmie har hun nu vundet 304.570 Euro, hvad der gør hende til årgangens næstmest vindende hoppe. Kun Danawa (Ready Cash) har med 485.900 Euro tjent mere på spindesiden.

Draft Life har masser af Dubois-blod i sig.

Hendes fader er Ubriaco, der efter Kaisy Dream (Extreme Dream) og en Coktail Jet-hoppe, mens moderen til Draft Life er Maflymede (Ganymede) 1.12.2 – 221.163 Euro – dette er Mayflymedes klart bedste afkom.

Ubriaco . faderv til Draft Life

Ubriaco –  fader til Draft Life

Ubriaco’s ældste afkom er fire år, og Draft Life er klart bedst. Efter franske forhold er Ubriaco en lavprishingst, der står til 200 + 1.800 Euro.

Han havde en pæn væddeløbskarriere og var bl.a. nummer to i Criterium des Jeune og nummer tre i Criterium des 4 Ans. Satte rekord 1.12.7 og tjente 316.160 Euro.