Find travservice pĂĄ facebook

Dobbelt Gocciadoro i Kommune-løbet

Det italienske storløb, Gran Premio Palio dei Comuni på Montegiorgio-banen vandtes af Bengurion Jet med Alessandro Gocciadoro foran staldkammeraten Global Trustworthy med Pietro Gubellini.

Formatet i kommune-løbet var det samme som tidligere – tre indledende heat, hvorfra de fire bedste går videre til finalen.

Gocciadoro sad bag sĂĄvel Bengurion Jet (Maharajah), der sejrede i 1.11.4 som bag Global Trustworthy (Muscle Hill), der vandt 1.11.7, mens den tredje indledende afdeling vandtes af Zacon Gio (Ruty Grif) med Roberto Vecchione i 1.12.1.

Finalen endte i et opgør mellem de to Gocciadoro-heste, hvor Bengurion Jet med Alessandro Gocciadoro viste sig bedst kort foran Global Trustworthy med Pietro Gubellini – begge i 1.10.9/1600 m.

På tredjepladsen Africa Jet (Naglo) med René Legati i 1.11.1.

Zacon Gio sluttede på en sjetteplads i 1.11.4 – VM-vinderen Cokstile, der kom til finale via en tredjeplads, sluttede som nummer syv i finalen i 1.11.4.

Bengurion Jet, der i finalen vandt sin 12 sejr i 38 starter, fik 3.450 Euro for sejren i forsøget og 54.050 Euro for finalesejren.