DM for amatører på Lunden

I eftermiddag skal årets danske mester blandt travamatørkuske findes og det sker på Charlottenlund Travbane med start klokken 13.00.

16 amatører – de to førende fra hver af landets otte travbaner – er udtaget og stiller op til DM-konkurrencen.

De skal hver køre i to løb – der var ellers udskrevet løb således hver DM-deltager skulle køre i tre løb, der blev ikke anmeldt heste nok.

I fjor vandtes DM af Skive Martin Andreasen, men han er ikke med i år.

-Martin blev nummer tre på amatørlisten i Skive, og så er han ikke kvalificeret til DM, fortæller amatørernes formand, Jørgen B. Pedersen.

-Vi har tidligere talt om, at en DM-vinder skulle have lov til at forsvare titlen, men så tages pladsen fra en af de øvrige, så den ide er skrinlagt. Til gengæld er Martin Andreasen så udtaget til at repræsentere Danmark ved Nordisk Mesterskab, der holdes senere i denne måned i Sverige, siger Jørgen B, Pedersen.