TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“Diskvalifikationen var i orden, men …”

af | 13. apr 2014 | Nyheder

NicolajAndersen

Nicolaj Andersen kiksede lørdag aften med en storfavorit i form af 15:10-spillede Smaragd, der efter udvendig rejse var tredje over mål. Tilmed blev parret diskvalificeret for trængning i en episode i første sving, så det var en Lunden-træner med lidt blandede følelser, som vi fangede søndag formiddag på vej til Aalborg.

– Selve diskvalifikationen er god nok. Jeg mistede lidt besindelsen i første sving og trak ud, hvor jeg ramte Anders’ hest (Snip, red.), men selve starten var én gang rod. Michael Lønborgs hest galopperede og ramte min, som så tabte fart, så der burde helt klart have været omstart, forklarer Nicolaj Andersen episoden.

– Jeg er ked af at sige det, men dommerniveauet for tiden på Lunden er bare ikke i orden. Jeg ved ikke, hvad der går galt, men der stilles hele tiden store krav til os aktive, mens dommerne selv laver SÅ mange fejl for tiden. Og det vil jeg gerne citeres for at sige.

Men uanset diskvalifikationen og følgestraffen til kusken selv så var Nicolaj Andersen ikke helt tilfreds med indsatsen hos Smaragd.

– Nej, selvom det blev udvendig rejse, så var hun ikke på toppen. Hun er stadig lidt grøn og hang i aftes på en line i svingene, så hun skal gås efter, når vi er hjemme fra Aalborg.

Nicolaj Andersen bygger sin Aalborg-tur op omkring primært Liga 2-finalen og hesten Queen Koea, men sporet trækker ned.

– For faktisk tredje gang i træk har vi trukket bagspor, og så er vi jo afhængige af de andre. Men form og fart er tilstede, så vi er vel ikke helt væk, hvis det skulle flaske sig, og de andre kører lidt på hinanden. Det er jo trods alt en finale, slutter Nicolaj Andersen.