TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Diskvalificeret for at starte uden bagsko

af | 17. aug 2016 | Nyheder

Den hollandsk-trænede 2-åring Valentina Wind, der tirsdag aften var nummer to i Breeders Course-løbet på Jägersro er efterfølgende blevet diskvalificeret for ikke at have bagsko på under løbet.

Ingen 2-åringer må starte uden sko i Sverige, men det var den hollandske træner Paul Hagoort og hans personale ikke klar over.

Men hvad værre er.

Det var personalet i vægten i Jägersro heller ikke!

Paul Hagoorts personale anmeldte nemlig Valentina Wind til start uden bagsko, og her skulle Jägersros personale selvfølgelig have sagt STOP!

Nu startede hesten og leverede en stærk indsats på en andenplads i 1.14.3 og kvalificerede sig til finalen i Breeders Course.

Efter løbet blev det imidlertid konstateret, at Valentina Wind havde startet uden bagsko, og træneren Paul Hagoort fik en bøde på 5.000 SEK for sit træneransvar.

Onsdag morgen diskvalificerede ST Valentina Wind fra andenpladsen, der i stedet tilfalder Kerstin of Africa (Joke Face) med Lutfi Kolgjini, der noteredes for 1.15.7.

Dommerkomiteen fandt iøvrigt at Kerstin of America ikke travede korrekt og pålagde den startforud til og med den 26. august.