TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“Det stod vel i stjernerne”

af | 26. jan 2018 | Nyheder

Nicolaj Andersen er ikke skuffet over, at Commit Boom Bay ikke blev kåret som “Årets 3-åring” og nu er fokus i stedet rettet mod den kommende sæson. 

-Det stod vel også i stjernerne og jeg var da blevet overrasket, hvis Cuba Libre Ice ikke var blevet kåret, siger Nicolaj Andersen til Travservice.dk.

Commit Boom Bay (ENS Snapshot) sluttede sæsonen med sejr i Grand Circle 3-års Championat for Hopper den 19. november og fik efterfølgende en velfortjent vinterferie.

-Hun har haft lidt vinterferie, hvor hun bare har gået på fold og slappet af. Hun havde brug for at koble, så kroppen fik helt ro – og nu har hun så stille og roligt påbegyndt træningen igen.

-I januar og februar måned skal Commit Boom Bay bare ha’ en masse kilometer i benene. Vi begynder først intervaltræning i marts måned, og så regner jeg med at hun skal ha’ det første banearbejde engang midt i april, siger Nicolaj Andersen.

-Det bli’r en lang sæson for 4-åringerne, så Commit Boom Bay kommer ikke til start først i sidste halvdel af maj; jeg vil skyde på, at hun får en start inden 4-årsprøverne i Århus (17. juni, red.).

-Det er klart jeg er optimist med sådan en hest. Jeg synes hun viste de helt rigtig takter i fjor og tror, at hun er en af dem, der kan være med helt fremme i de store 4-års hoppeløb.

Commit Boom Bay blev ved lodtrækning vundet af  brødreparret Nicolai og Frederik Mammen, men efterfølgende solgt som anpartshest (påny), hvoraf halvdelen af de 10 anparter ejes af Bertel Maigaard, mens de resterende anparter i Team Commit Boom Bay er fordelt på i alt syv personer.

Lovende ungheste
I samme årgang som Commit Boom Bay har Nicolaj Andersen en anden talentfulde hoppe, Cassiopeja (Quaker Jet), som Lunden-træneren selv har opdrættet og fortsatter ejer sammen med hustruen Pia Andersen.

-Cassiopeia er ikke meldt i Århus og er i øjeblikket et par klasser under Commit Boom Bay, så hun skal først og fremmest vise, at hun kan være med i årgangssammenhæng, siger Nicolaj.

Stalden tæller også fem 2-åringer og fem 3-åringer, men Nicolaj Andersen ønsker ikke at fremhæve nogle frem for andre.

-For 2-åringernes vedkommende gælder det om at få en masse kilometer i benene og at få skolet dem på den rigtige måde. De træner allesammen fornuftigt og løser de opgaver man stiller dem på en fin måde, men de er for tidligt at sige noget specielt om dem, siger Nicolaj.

-Jeg regner med, at de første 3-åringer kommer til start i marts måned; jeg har bl.a. et par hopper, der tegner ganske lovende.