TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Det sagde de forskellige – 2

af | 27. aug 2016 | Nyheder

Kommentarer fra vinderne på Hoppederbydagen.

– Da der var omstart sagde Mønster, at hans hest blev nødt til at gå samme tempo hele vejen og vi skal jo ikke køre og ødelægge det for hinanden så jeg slap, hvilket måske ikke var oplægget på forhånd.

– Han kører vel lidt på mig i sidste sving for at jeg ikke skal komme ud, men sådan er gamet jo og heldigvis blev den i 3. spor derude og så slap vi fri på hjørnet.

Palle Günther får presset Champion Melon forbi til slut - Foto: Lasse Jespersen

Palle Günther får presset Champion Melon forbi til slut – Foto: Lasse Jespersen

– Jeg har en hest der er bare fire år og kun har startet få gange så når Mønster kommer med sådan en udtalelse og distancen samtidig er 3000 meter må man jo lige tænke sig om.

– Jeg var dog ikke i tvivl, da vi først vi pladsen.

(Palle Günther efter sejren med Champion Melon)


– Ja, jeg ved ikke hvorfor han ikke kom herover. Jeg troede da han ville vise sådan en fin hest frem, men han har vel andet at lave så I må nøjes med mig.

– Hesten ligner jo ikke ret meget, men Malmqvist havde fortalt mig, at hvis alt gik vel kunne han 15,5 og det holdt jo stik i dag.

– Jeg købte den på auktion i Hamburg sidste år og faldt for den fordi det er en efter Muscles Yankee og de fleste efter den hingst er sådan lidt tætte i det, man ham her er lang og det var det der betog mig så jeg betalte 15-17.000 euro for ham og er glad for ham i dag.

(Niels Thomsen efter at Christoffer Eriksson havde vundet med hans Flying Fortuna)


– Det er en uhyggelig god hest hende her og meget ærgeligt, at hun fik galop i selve det tyske derby ellers tror jeg hun havde vundet.

Lesperanza vinder trods hårdt løb for Christian Lindhardt - Foto: Lasse Jespersen

Lesperanza vinder trods hårdt løb for Christian Lindhardt – Foto: Lasse Jespersen

– Det blev lidt for hårdt i dag og jeg troede jeg kunne få lov at overtage spidsen lidt lettere. Siden fik jeg Marc over mig så de var hårde ved mig, men heldigvis var hun stærk nok endda.

– Breeders Crown i næste måned bliver hendes næste opgave.

(Christian Lindhardt efter sejren med tyske Lesperanza)