TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Det så mærkeligt ud!

af | 6. feb 2017 | Nyheder

Selv om Nordisk Vabenes Thunder Peak nærmest lignede en halv million fra start i 1. løb på Vincennes, så var den færdig med 600 meter af løbet.

Kvalte Thunder Peak sig?

Eller var den syg?

Det må være de to logiske forklaringer, der er på den præstation som danske Thunder Peak med Dominik Locqueneux leverede mandag eftermiddag på Vincennes.

Inden løbet så Thunder Peak (Quatre Juillet) forrygende ud, og det var tydeligt, da hestene skulle lave opmarch til starten, og Locqueneux var ude på at skaffe sig en god start ved at være en af de første til at være klar til at køre ud på banen.

Og det lykkedes da også.

Thunder Peak var hurtigt ude og sad snart i spids, men så valgte Locqueneux at slippe til Bjørn Goop med Lets Dance. Siden kom andre frem og pludselig sad Thunder Peak i fjerde par indvendigt!

De første 1200 meter gik efter 1.14.8, lidt hurtigere frem til 1700 meter efter 1.13.6, men opad bakken blev tempoet igen taget ud og efter 2200 meter sagde uret 1.14.0!

Men da havde Thunder Peak udspillet sin rolle.

Med 600 meter tilbage var vattet trukket og Thunder Peak kunne ikke længere holde ryg på Lets Dance med Bjørn Goop.

Ned gennem opløbet var Thunder Peak helt stået af.

-Men hvad er galt med Thunder Peak må vi nu finde ud af. Vi får ham undersøgt i morgen. På baggrund af den dårlige præstation, så vil jeg håbe, at der sidder noget i halsen på ham, siger Erik Bondo til travservice,

Undervejs sad Thunder Peak  i ryggen på Lets Dance og Bjørn Goop, og det kunne have vist sig at være fint nok, for da dette par slap ud i opløbet, kunne de speede frem til sejr i 1.14.1/2850 m – en overraskelse til 39 gange pengene som vinder og ikke mindre end 9,40 i Plads.

Løbets favorit, Aulis du Courtille med Jean Michel Bazire havnede i andet par indvendigt, men var ved at løbe ud af sele og vogn i det lave tempo løbet blev afviklet i. Den kapitulerede ved at galopere lidt ind i opløbet – af bar friskhed!