TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Det kørte som på skinner

af | 29. aug 2014 | Nyheder

Rene Kjær var tilbage i løbene på derbymeetingets første dag med to fingre sat i skinner, og det holdt ham i den grad på vindersporet. Det blev nemlig til tre sejre til den humørfyldte fynske træner.

Der var ikke noget at sige til, at Rene KJær var i godt humør efter  sejren med Lord Jaycee, der var hans tredje sejr på dagen.

Der var ikke noget at sige til, at Rene KJær var i godt humør efter sejren med Lord Jaycee, der var hans tredje sejr på dagen.

Rene Kjærs tre sejre kom alle inden for V5-spillet.

Første sendte han mange spillere ud i mørket, da han på en fin afslutning med Saint Emilion (Justice Hall) fangede storfavoritten Odds  On Scorpius med Flemming Jensen og vandt til små 17 gange pengene. Saint Emilion trænes af Heidi Andersen.

Derimod var hans anden V5-sejr med Theodora Garbo (Great Challenger) mere ventet til 5, gange pengene.

Theodora Gardo flankeret af Rene Kjær og ejerparret. Lindhardt Jensen

Theodora Gardo flankeret af Rene Kjær og ejerparret. Lindhardt Jensen

Theodora Garbo var i spids fra start, og måtte i opløbet forsvare sig over for angreb fra Nemo Adamas med Birger Jørgensen.

Det var lige ved at gå galt 75 meter før mål, hvor Theodora Garbo tacklede i travet, men den lille hoppe fandt den rette kadence og sejrede for første gang i år i 1.15.3a/2000 m. Theodora Garbo trænes af Kaj Jensen,

Endelig sluttede Rene Kjær af med storfavoritten Lord Jaycee (Othello Vivant), der i det silende regnvejr, det nu var blevet, stod for eftermiddagens bedste præstation.

Regitza Gold og Raket Hill Street lagde hårdt fra land og de første 500 m gik efter 1.08, hvorefter Rene Kjær sendte Lord Jaycee frem til føring.

Tempoet var godt undervejs og ind i opløbet lignede Lord Jaycee en sikker vinder.

Udvendigt dukkede 38-oddseren Shogun Hall med Kenneth Andersen op, og den kom stærkt, men var så lige ved at galopere og var herefter uden chance for at nå Lord Jaycee, der sejrede i eftermiddagens hurtigste notering 1.13.9a/2000 m.

Lord Jaycee med Rene Kjær vinder i eftermiddagens bedste notering , 1.13.9a/2000 m

Lord Jaycee med Rene Kjær vinder i eftermiddagens bedste notering , 1.13.9a/2000 m

Lord Jaycee, der trænes i Billund af Gitte Madsen, kom tilbage på vinderpladsen efter sin udflugt til Berlin for en måned siden. Ja, den har jo nu 6 sejre i træk på danske baner.

Havde Shogun Hall nåede målstregen først, havde der ikke været rækker med 5 rigtige.