TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Det kører for Kim P.

af | 28. nov 2014 | Nyheder

Danske Kim Pedersen har virkelig fået succes i løbene i Norge, og torsdag middag vandt han to sejre på Bjerke – begge som gæstekusk bag Kaj Jensen-trænede heste!

Kim Pedersen har efter dagens to sejre på Bjerke nu vundet 11 sejre i år. Her vinder han med Tempo Blåbjerg.

Kim Pedersen har efter dagens to sejre på Bjerke nu vundet 11 sejre i år. Her vinder han med Tempo Blåbjerg.

Kim Pedersen arbejder som beslagsmed og jockey hos Bo Westergaard, og har haft stor succes i løbene med den danske hoppe Soho, som han er ubesejret med i fem starter.

Det er sådan noget, der vækker opmærksomhed, og det var derfor ikke helt tilfældigt, at Aarhus-træneren Kaj Jensen torsdag middag valgte Kim Pedersen til at køre Tempo Blåbjerg og Revoir i løbene på Bjerke.

– Jeg har den teori, at det er bedst med lokale kuske, når man rejser udenlands, og derfor valgte jeg Kiom, der jo er blevet godt accepteret i Norge, siger Kaj Jensen.

Og Kim Pedersen leverede varen ved først at vinde med Tempo Blåbjerg (Beamont Hanover) i 1.17.8a/2100 m til odds 4.18 og siden med Revoir (C Tøj Frøkjær) i 1.15.1a/1600 m til odds 36.39!!

– Jeg synes nu ikke at Revoir skulle være så stor en overraskelse, fortæller Kaj Jensen videre. – Hun gik godt på Lunden forleden, så jeg havde da regnet med, at hun ville løbe med frem.

Begge heste fik 12.000 NOK i præmie

Nærmest Revoir var i øvrigt en anden dansk hest, nu norskejede Theresa D (Great Challanger) med Bo Westergaard i 1.15.3a