TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Det kan også blive for simpelt!

af | 10. maj 2019 | Nyheder

I forbindelse med Copenhagen Cup-dagen tester Dansk Hestevæddeløb et nyt programblad, der henvender sig til nye travgæster – simpelt i sin opbygning, men lidt for simpelt efter vores mening.

Det er svært at tilegne de oplysninger, der står de løbsprogrammer vi kender så godt og som inkarnerede trav- og galopfolk kan udlede mange informationer fra.

Nu har Dansk Hestevæddeløb taget et godt initiativ og barslet med et nyt programblad, der vil blive uddelt gratis på Copenhagen Cup-dagen, og som især henvender sig til nye travgæster,

Dette nye programblad indeholder hestens og kuskens navn, en mindre kuskedragtsgrafik, hestens seneste tre placeringer, en chancepil samt tips.

Jeg mangler dog en tydeligere indikation af løbets distance – simpelthen at det står der – og ikke kun, at der løbes 2 eller 3 omgange.

Desuden bør startmetoden: volte/auto også anføres for ikke at forvirre publikum, og ved voltestartløb bør det fremgå hvilke heste, der starter med tillæg.

For fuldstændighedens skyld burde der også være et logo med travhest med kusk – akkurat som der er et logo for travhest med rytter.

Om hestens fødeland (Suffix f.eks. SE) også skal med kan diskuteres – jeg havde engang en bekendt, der hver gang vedkommende kom til galop på Klampenborg spillede på de heste, der var født i Irland.

Det kunne være nogle travgæster synes, at svenske heste er de bedste!

Se hele det nye program på dette link – klik her